radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007
Μεγάλο event για τα 20 χρόνια ιδιωτικού ραδιοφώνου

Μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα ετοιμάζει η ένωση των ραδιοφωνικών σταθμών (ΕΙΙΡΑ) στο κέντρο "Αθηνών Αρένα" στις 12 Δεκεμβρίου μετά από πρόταση του διοικητικού της συμβουλίου.

Η εκδήλωση θα απευθύνεται κυρίως στους επαγγελαμτίες του κλάδου, διαφημιζόμενους, διαφημιστές και δημοσιογράφους και αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα λαμπερό event με πάνω από 1000 καλεσμένους.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένα video για τα 20 χρόνια της ραδιοφωνίας ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν πολλές προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα αποτελείται από μέρος του προγράμματος του Αντώνη Ρέμου και της Μαρινέλλας η οποία θα τιμηθεί και για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι ενώ εμφάνιση στη σκηνή θα κάνει καί η Δέσποινα Βανδή όπου θα παρουσιάσει καινούργια της τραγούδια αλλά καί ο Σάκης Ρουβάς. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η ProgressivePR.
posted by Panos @ 11:31  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .