radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007
Οι τελευταίες μετρήσεις ακροαματικότητας
Ρίξτε μια ματιά στις ακροαματικότητες του από τον Ιούλιο μέχρι πρόσφατα και από τις 17 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε ο REAL FM μέχρι σήμερα, όπως τις κατέγραψε η μέτρηση τις ΑΕΜΑΡ-BARI και τις δημοσίευσε ΤΟ ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Σύμφωνα με αυτές, ο ΣΚΑΪ παραμένει στην κορυφή της λίστας και ακολουθούν ο ΣΠΟΡ FM, o ΛΑΜΨΗ και ο DERTI. Δεύτερος ενημερωτικός σταθμός είναι η ΝΕΤ και τρίτος ο FLASH, ενώ ο REAL FM συγκεντρώνει ένα 2,7% των ακροατών στον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Pas mal.
Όσον αφορά τους ομίλους πρώτος έρχεται ο όμιλος Αλαφούζου (ΣΚΑΪ, ΜΕΛΩΔΙΑ, RED, ANGEL) με 29,9%, δεύτερη έρχεται η ΕΡΤ (ΝΕΤ, Δεύτερο, Kosmos, Τρίτο, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με 21,8%, τρίτη η ΙΜΑΚΟ (SFERA, NITRO, DERTI) με 21%, τέταρτοι οι σταθμοί ενδιαφέροντος Βαρδινογιάννη - Αττικών Εκδόσεων (DJ, SOHO, ΔΙΕΣΗ, ROCK) με 20%, ακολουθεί ο όμιλος Λυμπέρη (BEST, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, VILLAGE) με 15,3% και μετά όμιλος Κυριακού (ΑΝΤ1, ΡΥΘΜΟΣ) με 13,9%, σταθμοί ενδιαφέροντος Α.Γ. Κουρή (LOVE, ORANGE, REAL) 12,5%, και οι σταθμοί του Κ. Γιαννίκου (JOHN GREEK, CAPTAIN JACK) με 5,2%.



Πηγή: Focus, mediablog
posted by Panos @ 00:21  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .