radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2007
Real fm και στην Θεσσααλονίκη
Και επισήμως με σταθμό στη Θεσσαλονίκη, τον Ράδιο Σαφάρι 107,1 , βρίσκεται η Real Group των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Γ. Κουρή αφού χθες το απόγευμα έπεσαν οι υπογραφές και εξοφλήθηκε ο πρώην ιδιοκτήτης του σταθμού.

Ο σταθμός θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα Real Fm Thessaloniki και θα ξεκινήσει με τη νέα ονομασία και το νέο του πρόγραμμα εντός των προσεχών ημερών με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στον νομό.

Το πρόγραμμά του θα φιλοξενεί ζωντανά μερικές από τις εκπομπές της Αθήνας (π.χ. Χατζηνικολάου-Τράγκας) στις οποίες να ενταχθούν ενότητες για τη Θεσσαλονίκη ενώ γίνονται ήδη συζητήσεις με θεσσαλονικιούς δημοσιογράφους για την δημιουργία και τοπικού αποκλειστικά προγράμματος.

Η Real Group Α.Ε. επένδυσε 400,000 περίπου ευρώ για την εξαγορά της συχνότητας ενώ θα επενδύσει άμεσα και σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την όσο δυνατόν καλύτερη κάλυψη του νομού. Να σημειωθεί ότι ο Ράδιο Σαφάρι 107,1 ήταν από τους πιο παλιούς σταθμούς στη ραδιοφωνική ιστορία της πόλης.

Οσον αφορά στον δημοσιογράφο του Ράδιο Θεσσαλονίκη και φίλο του Νίκου Χατζηνικολάου, Μιχάλη Φωτιάδη, το πιο πιθανό είναι να μην ενταχθεί στην ομάδα τους νέου σταθμού αφού οι επιχειρηματίες μάλλον θα προτιμήσουν να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά της πόλης.

πηγή: medianews
posted by Panos @ 17:36  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .