radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007
Εξελίξεις στον Planet
Στην εταιρεία Petrie Investments Limited με έδρα την Κύπρο, πέρασε ο ραδιοφωνικός σταθμός Planet, έναντι του ποσού των 1,6 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι υποχρεώσεις του σταθμού.
Αυτό ανακοίνωσε χθες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά την υποβολή σε αυτό, του συμβολαίου (αρ. 24972/15.10.2007) μεταβίβασης των 127.600 μετοχών (του συνόλου δηλαδή των μετοχών) του ραδιοσταθμού.Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών, με έγγραφό της προς το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την τύχη του Planet, ανέλαβε η οικογένεια Αγγελοπούλου. Παρά ταύτα, όπως ανέφερε ο κ. Λασκαρίδης, από τα έγγραφα που έχει το ΕΣΡ στην κατοχή του, δεν προκύπτει η μετοχική σύνθεση της κυπριακής εταιρείας, η οποία θα αναζητηθεί από τους ειδικούς επιστήμονες.
Ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας εμφανίζεται ο Νικόλαος Ξύδης, οικονομολόγος. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ, πάντως, ειδικότερα όσον αφορά το θέμα της μεταβίβασης του ραδιοσταθμού, τόνισε ότι εκκρεμεί μέχρι να την εγκρίνει η Ολομέλεια του Συμβουλίου. Για το λόγο αυτό έχουν επιφορτιστεί ένας οικονομολόγος και ένας νομικός, ανέφερε χαρακτηριστικά, οι οποίοι θα κάνουν το σχετικό έλεγχο, θα συντάξουν εισήγηση προς τη Ολομέλεια, και στη συνέχεια θα ληφθεί η τελική απόφαση.
Αξίζει να αναφερθεί εξάλλου ότι ο κ. Λασκαρίδης, ερωτώμενος σχετικά με τα προβλήματα που εξακολουθούν να έχουν και με τη νέα ιδιοκτησία, παλαιοί εργαζόμενοι του σταθμού, δεν θέλησε να πάρει θέση, ανέφερε ωστόσο ότι η νομοθεσία παρέχει δυνατότητες για λύση των όποιων προβλημάτων, τόσο στη νέα ιδιοκτησία όσο και στους εργαζομένους.
posted by Panos @ 14:35  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .