radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2007
Το νέο πρόγραμμα της ΝΕΤ 105,8
Στον αέρα βρίσκεται από χθες Δευτέρα 15 Οκτωβρίου το νέο χειμερινό πρόγραμμα της ΝΕΤ 105,8. Νέα πρόσωπα, γνωστοί δημοσιογράφοι και γνώριμες ραδιοφωνικές φωνές, θα προσφέρουν κάθε μέρα έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μέσα από ρεπορτάζ, ειδήσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και παρασκήνια.

Επιπλέον, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ 105,8 οι ακροατές θα ενημερώνονται δύο φορές την ώρα, επτά μέρες την εβδομάδα για την κίνηση στους δρόμους, ενώ θα παρέχονται χρηστικές πληροφορίες για την καθημερινότητά μας.
Το πρόγραμμα του σταθμού αρχίζει στις 5 το πρωί με το δίδυμο Νίκος Τσιμπίδας -Μάριος Καλογερόπουλος και συνεχίζεται από τις 6 π.μ. -8 π.μ. με Κατερίνα Σερέτη και Γιάννη Καλαμίτση. Στις 8 π.μ. σύντομο δελτίο ειδήσεων με τον Διονύση Χατζημιχάλη, ενώ στις 8.15 επανέρχονται η Κατερίνα Σερέτη και Γιάννης Καλαμίτσης.
Στις 9 π.μ. ακολουθεί ο Θάνος Σιαφάκας και στις 10 π.μ. η Πηνελόπη Γαβρά. Στις 11 π.μ. ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ κάθε Παρασκευή τη συγκεκριμένη ώρα ο Περικλής Βασιλόπουλος.
Στις 12 το μεσημέρι η Ευαγγελία Μπαλτατζή, στη 1 μ.μ. ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στις 2 μ.μ. η Μαρία Γεωργίου και στις 3 μ.μ. οι Παναγιώτης Σαράντης και Παναγιώτης Τσιούτσιας.
Στις 3.45 μ.μ. ο Γιώργος Καρούζος με αθλητικά και στις 4 μ.μ. ο Γιάννης Πετρίδης.
Στις 5 μ.μ. τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Σπύρος Φρεμενίτης και ακολουθούν οι Στρατής Τριλίκης, στις 6 μ.μ., η Ρωξάνη Καμβύση και ο Γιώργος Γιανναράκος στις 8 μ.μ., η Αναστασία Ζήγουστις 9 μ.μ. και ο Ανδρέας Παπασταματίου στις 10 μ.μ. (τις Παρασκευές την ώρα αυτή ο Κυριάκος Ντούμος).
Τέλος το πρόγραμμα κλείνουν στις 11 μ.μ. η Αθηνά Τσούμα και στις 12 το βράδυ ο Μάνος Τσιλιμίδης.
posted by Panos @ 15:56  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .