radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007
ΕΣΗΕΑ: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων
Με κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, συμμετοχή με τρίωρες στάσεις εργασίας στις κινητοποιήσεις των άλλων εργαζομένων για το ασφαλιστικό και σχετική πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ απαντά η ΕΣΗΕΑ στις επιδιώξεις της κυβέρνησης για την κατάργηση των ασφαλιστικών Ταμείων με ετερόκλητες ενοποιήσεις, αντιασφαλιστικές διατάξεις και αφαίρεση πόρων και αποθεματικών.

Ειδικότερα αποφασίστηκε η συμμετοχή με τρίωρες στάσεις εργασίας όλων των δημοσιογράφων τις ημέρες που πραγματοποιούνται απεργίες για τα ασφαλιστικά θέματα, καθώς και να υπάρξει πρόγραμμα ευέλικτων μορφών δράσης που δεν θα αποκλείουν την ενημέρωση της κοινής γνώμης (στάσεις εργασίας στα δελτία ειδήσεων κ.λπ.), αλλά θα υπογραμμίζουν με έμφαση την ύπαρξη του προβλήματος, υπενθυμίζοντας τις κυβερνητικές επιδιώξεις, την άμεση έκδοση της εφημερίδας «Αδέσμευτη Γνώμη», με Διευθυντή τον συνάδελφο Γιώργο Λεβεντογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 12 Δεκεμβρίου.

πηγή: Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 11:32  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .