radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2007
Το νέο πρόγραμμα στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3
Με σύνθημα "Από τη Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο" το νέο πρόγραμμα των τριών ραδιοφώνων, δηλαδή του 102 FM, του 9,58 και του Γ' Προγράμματος στα Βραχέα, βγαίνει από σήμερα στα ερτζιανά.
Ο χαρακτήρας του 102 FM ήταν ανέκαθεν ενημερωτικός κι έτσι οι άνθρωποί του αποφάσισαν να τον ενισχύσουν ακόμη περισσότερο. Από το πρωί οι ακροατές μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η ενημέρωση αρχίζει στις 6 το πρωί και συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις οι ακροατές μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας.
Όσο για την περιφέρεια, που αποτελεί στόχο του 102 FM, από σήμερα αποκτά ξανά τη δική της φωνή με την εκπομπή "Περισκόπιο", ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο με συνεχείς συνδέσεις με τα περιφερειακά ραδιόφωνα της Κεντρικής Μακεδονίας (Δημοτικά Ραδιόφωνα Κατερίνης, Κιλκίς, Πολυγύρου και ΕΡΑ Σερρών).
Σταθερά προσηλωμένος στον πολιτισμό συνεχίζει να είναι ο 9,58. Το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στο νέο πρόγραμμά του περιλαμβάνει ζωντανές αναμεταδόσεις συναυλιών, πολιτιστικών γεγονότων και δρωμένων, ενώ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καθιερώνει την "Κινηματογραφική πρεμιέρα της Πέμπτης".
Τέλος το Γ' Πρόγραμμα στα Βραχέα συνεχίζει να αποτελεί γέφυρα με τους απόδημους Έλληνες, με εκπομπές για την ελληνική γλώσσα, τη λαογραφία αλλά και συνεχή ενημέρωση.

Πηγή: εφημερίδα Μακεδονία
posted by Panos @ 18:09  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .