radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007
Ρ/Σ της Ιορδανίας τιμήθηκε με το Digital Studio Industry Leadership για την τεχνολογία Netia
Η Netia ανακοίνωσε ότι ο Ρ/Σ της Ιορδανίας Sawt al Madena Radio (FM) τιμήθηκε με το βραβείο Digital Studio Industry Leadership για την καλύτερη Ραδιοφωνική εγκατάσταση.
Ο βραβευμένος Ραδιοφωνικός Σταθμός εκπέμπει από τον Φεβρουάριο του 2006 και χρησιμοποιεί τη σειρά Radio-AssistTM της NETIA. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Huda Qutisishat, chairman assistant. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Dubai.
Η σειρά λογισμικών-προγραμμάτων ψηφιακού ήχου Radio-AssistTM καλύπτει ολόκληρη τη λειτουργία του Ρ/Σ, επιτρέποντας στο προσωπικό να ηχογραφεί, να κάνει editing, ή να προετοιμάζει το playlist, ενώ παράλληλα δουλεύει μία εφαρμογή. Ο Ρ/Σ Sawt al Madena Radio έχει εξοπλίσει ένα από τα στούντιό του στο Αμμάν, με το λογισμικό Radio-AssistTM Air-DDO, με τέσσερα workstations (για scheduling , ingestions και δύο για news capturing από live satellite feeds). Αυτό το σύστημα της NETIA είναι ειδικά σχεδιασμένο με interface στην Αραβική γλώσσα και προσφέρει μεγάλο εύρος playout εφαρμογών. Η εγκατάσταση στο Sawt al Madena Radio στηρίζεται σε ένα κεντρικό SAN storage σύστημα, το HP StorageWorks 100 modular smart array και δύο database servers. Το όλο σύστημα προσφέρει 2.000 ώρες αποθήκευσης. Αυτό το configuration προσφέρει στο Σταθμό ευελιξία κατά την αποθήκευση του Broadcast περιεχομένου. Offline storage και doubling ενός αρχείου γίνεται μέσω ενός CD jukebox, με χωρητικότητα έως 10TB. Την αρχική διαχείριση, αλλά και την εκπαίδευση για το σύστημα Radio-AssistTM πρόσφεραν στον Σταθμό Τεχνικοί της NETIA.
Για την εγκατάσταση υπεύθυνη ήταν η εταιρεία HEAT, αντιπρόσωπος της NETIA στο Αμμάν. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με Broadcasters όπως ο Ρ/Σ Sawt al Madena, που εκτιμά τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις χρησιμοποιεί προς όφελός του για να διευκολύνει acquisition, παραγωγή, και διανομή του ηχητικού περιεχομένου. Εκφράζουμε, επίσης, τα συγχαρητήριά μας για την βράβευσή του», δήλωσε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή της NETIA, κ. Pascal Cima.
posted by Panos @ 09:43  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .