radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουνίου 05, 2007
20 Χρόνια ραδιόφωνο "Αθήνα 98,4"

Ο «Αθήνα 9.84» γιορτάζει την πιο όμορφη διαδρομή με ένα ξεχωριστό παρελθόν, ένα δυναμικό παρών και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Σας καλεί να πάρετε μέρος σε ένα δημιουργικό διήμερο για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ραδιοσταθμού της πρωτεύουσας, στις 5 και 6 Ιουνίου του 2007, στο Γκάζι (Πειραιώς 100).
Εκέι θα συναντήσετε τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το πιο τολμηρό εγχείρημα στα FM, αλλά και αυτούς που συνομιλούν καθημερινά μαζί σας στους 98,3 μεγάκυκλους.

Το νέο ανανεωμένο πρόσωπο του δημοτικού ραδιοσταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, ο πρόεδρος του δ.σ. Θανάσης Καφέζας, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου κ.ά.
Όπως ανέφερε ο κ Καφέζας στόχος του δ.σ. είναι να μετατραπεί ο ΑΘΗΝΑ 9,84 σε ένα καινοτόμο επικοινωνιακό Οργανισμό, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, όπως και κατά την έναρξη της λειτουργίας του πριν από 20 χρόνια, στο σύγχρονο περιβάλλον των ΜΜΕ, δίνοντας προτεραιότητα στη διαβούλευση και την επικοινωνία με τους δημότες της Αθήνας, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών ώστε να διασφαλίζεται βήμα διαλόγου και συμμετοχής σε κάθε πολίτη της Αθήνας.

Ειδικότερα στην πρόταση του δ.σ. προβλέπονται μεταξύ άλλων πληροφοριακά και ενημερωτικά ένθετα στις εφημερίδες ελεύθερης κυκλοφορίας (free press) της πόλης, δημιουργία διαδικτυακής πύλης με χρήσιμες πληροφορίες για τους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας, με συνεχή ροή πληροφοριών και ειδήσεων και προβολή της πρωτεύουσας και στο εξωτερικό, αφού οι σελίδες του portal θα είναι προσβάσιμες σε πολλές γλώσσες σε όλο τον κόσμο, ψηφιακή διαδικτυακή τηλεόραση, η οποία θα αναμεταδίδεται μέσα από το portal του "9.84" -το πρόγραμμα της Web TV του σταθμού θα είναι διαθέσιμο στα ξενοδοχεία της πόλης, σε σειρά ξένων γλωσσών αλλά παράλληλα θα διασφαλίζεται η προβολή των εκδηλώσεων του δήμου και των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου- εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας και ενημέρωσης, με τη χρήση των υπηρεσιών SMS, RDS (το σύστημα εμφάνισης των πληροφοριών στις οθόνες των ραδιοφώνων) και πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε χρήσιμες και ενίοτε κρίσιμες πληροφορίες και τέλος οργάνωση και συμμετοχή μιας σειράς εκδηλώσεων πολιτιστικού, κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε κάθε γωνιά της πόλης.

«Αισιοδοξούμε ότι το σχέδιό μας θα αλλάξει για μια ακόμη φορά το τοπίο της δημοτικής ραδιοφωνίας, εκσυγχρονίζοντάς το και οδηγώντας το σε νέες κατευθύνσεις» υπογράμμισε ο κ. Καφέζας και κατέληξε: «Είμαστε σίγουροι ότι θα κλέψει, για μια ακόμη φορά, τις καρδιές των Αθηναίων».

Πηγή: Εφημερίδα Ναυτεμπορική και Δελτίο τύπου Αθήνα 98,4
posted by Panos @ 09:33  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .