radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Ιουνίου 03, 2007
Ψηφιακό ραδιόφωνο πλέον και από...i-pod

Η εταιρία Frontier Silicon θα συνεργαστεί με την Roberts Radio προκειμένου να κατασκευαστεί ένα αξεσουάρ που θα συνδέεται στο i-Pod και θα επιτρέπει στους χρήστες του να συντονίζονται στους DAB ψηφιακούς ραδιοσταθμούς της επιλογής τους. Το αξεσουάρ, που είναι το πρώτο του είδους του, έχει διαστάσεις 52 x 32 x 8 χιλιοστά και βασίζεται στην τεχνολογία του Kino 2 DAB IC της πρώτης εταιρίας.

Υποστηρίζει ταυτόχρονα και FM και DAB, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο για να ξεκινάει, να παύεται και να επιταχύνεται η αναπαραγωγή μουσικής που είναι αποθηκευμένης στο iPod. Η εταιρία Roberts θα διαθέσει το πρoιόν στη Βρετανία τον Οκτώβρη του 2007 με προτεινόμενη τιμή πώλησης τις 50 λίρες (75 ευρώ). Θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών ειδών, προκειμένου να προλάβει το αγοραστικό κοινό των Χριστουγέννων.

πηγή: frontier-silicon.com

posted by Panos @ 12:31  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .