radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαΐου 25, 2007
Ξανά στον "αέρα" ο ΣΟΚ fm!
Στη παροχή βεβαίωσης νομίμου λειτουργίας στο ραδιοφωνικό σταθμό Athens Shock Radio, συμφερόντων Κυριάκου Καρτελιά, προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή του το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για μια απόφαση που προκάλεσε αρκετά σχόλια στις στήλες των εφημερίδων που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ένα ντόμινο νομιμοποιήσεων πολλών από τους πειρατές που βρίσκονται στα ερτζιανά τα τελευταία τρία χρόνια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Shock Radio κάνει αίτηση για βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας. Ήταν από τους πρώτους σταθμούς που είχαν απορριφθεί μέσα στο 2005, ακριβώς επειδή δεν εξέπεμπε από τον Υμηττό και δεν μετέδιδε το διακριτικό σήμα με την ονομασία του σταθμού. Η απόφαση του ΕΣΡ δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, για να έχουμε την ακριβή αιτιολόγηση της ανασκευής της προηγούμενης θεώρησης, το βέβαιο όμως είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, ότι αυτό πρακτικά δίνει το έρεισμα και σε άλλους ραδιοσταθμούς που δεν μετέδιδαν διακριτικό σήμα να διεκδικήσουν νόμιμη θέση στην μπάντα.

πηγή: radiofono.gr
posted by Panos @ 08:13  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .