radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2007
ΕΣΡ: Ενημέρωση για νόμιμη λειτουργία των σταθμών
Πρόσκληση προς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας απευθύνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αποστείλουν, μέχρι τις 31/1/2007, στοιχεία σχετικά με το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, καθώς και με το καθεστώς νόμιμης λειτουργίας τους.
Ειδικότερα καλούνται οι εκπρόσωποι των ραδιοσταθμών να συμπληρώσουν μια ειδική φόρμα (που μπορούν να βρουν στη διεύθυνση www.esr.gr/news.php) και να αποστείλουν νόμιμα επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαιώσεως Νομίμου Λειτουργίας στην περίπτωση που το έγγραφο αυτό έχει εκδοθεί από το αρμόδιο υπουργείο και δεν έχει αποσταλεί στο ΕΣΡ

Παράλληλα ζητείται να δηλωθεί και η συχνότητα, καθώς και το κέντρο εκπομπής του σταθμού κατά την 1.11.1999.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο της ανεξάρτητης αρχής, για κάθε μελλοντική μεταβίβαση ή τροποποίηση της νομικής μορφής της επιχείρησης πρέπει να αποστέλλεται στο ΕΣΡ η σχετική συμβολαιογραφική πράξη για έγκριση.

Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση του ΕΣΡ, αφορά κάθε είδους επιχείρηση που διαθέτει ραδιοφωνικό σταθμό, δηλαδή, τις ανώνυμες εταιρείες τις ομόρρυθμες - ετερόρρυθμες - περιορισμένης ευθύνης εταιρείες, καθώς και τις προσωπικές εταιρείες.

Τα έγγραφα που πρέπει να αποσταλούν στο ΕΣΡ, περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση του ΕΣΡ και είναι αυτά που ορίζονται στο Π.Δ 310/96 αρ. 4 και στην αριθμ. 24014/2005 Κ.Υ.Α (ΦΕΚ 1637/25.11.2005 τεύχος δεύτερο) βάσει του ν. 3310/2005 όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 3414/2005.

(Ναυτεμπορική)
posted by Panos @ 17:53  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .