radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2007
Αλλάζουν χέρια δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί
Δύο μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να περάσουν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, «στα χέρια» εισηγμένης εκδοτικής εταιρείας, η οποία ήδη κατέχει ένα μουσικό ραδιόφωνο στη χώρα μας.

Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των περιοδικών και των προϊόντων οπτικοακουστικού περιεχομένου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη νοτιοανατολική Ευρώπη, σχεδιάζει με τους δυο σταθμούς να πλαισιώσει τον ήδη υπάρχοντα ξένο μουσικό σταθμό που διαθέτει με έναν σταθμό που εκπέμπει κυρίως ελληνικές επιτυχίες και με ένα άλλο με έντεχνο περιεχόμενο.

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση από τις πολλές που πραγματοποιούνται «σιωπηρά» τελευταία στο χώρο των ΜΜΕ στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναδιάταξης, εν όψει του νέου νόμου που θα ρυθμίζει τη συγκέντρωση και ο οποίος θα απελευθερώσει την οριζόντια και διαγώνια ιδιοκτησία μέσων.

Παρά το ότι ο συγκεκριμένος νόμος, αργεί ακόμα να «φανεί» στον ορίζοντα, αφού σχετίζεται στενά και με τις ευρύτερες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, οι αλλαγές ιδιοκτησίας δίνουν και παίρνουν.
posted by Panos @ 18:12  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .