radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2006
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχόμαστε ολόθερμα η καινούργια χρονιά να είναι πιο ανθρώπινη, πιο ειρηνική με νέους ορίζοντες σκέψης και δράσης και να φέρει ευτυχία σε όλους μας!
Μια παλιά παροιμία λέει: "Μια καλή αρχή εξασφαλίζει ένα καλό τέλος".
Μόλις μπήκε ένας καινούργιος χρόνος κι αν πράγματι θέλουμε να τελειώσει καλά, ας εφαρμόσουμε την παραπάνω παροιμία. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, όλα θα πρέπει ν' αρχίσουν καλά κι όμορφα για να τελειώσουν με τον ίδιο τρόπο.

Καλή Χρονιά,

Παναγιώτης Αλεφραγκής

(διαβάστε στη συνέχεια κάτι πολύ ενδιαφέρον)

Εσείς πόσα μηνύματα στείλατε αυτες τις γιορτές;
Νέο ρεκόρ αποστολής SMS κατεγράφη την περίοδο των εορτών, καθώς τα γραπτά μηνύματα έχουν καταστεί ο πλέον δημοφιλής τρόπος ανταλλαγής ευχών. Φέτος, μέσω των τεσσάρων εταιρειών, εστάλησαν συνολικά πάνω από 180 εκατ. μηνύματα από τις 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά.
Από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Πρωτοχρονιά, μέσω του δικτύου της Vodafone εστάλησαν 78 εκατ. μηνύματα, ενώ μέσω του δικτύου της Cosmote εστάλησαν 61,2 εκατ. SMS. Στα 39,27 ανήλθαν τα μηνύματα που εστάλησαν μέσω της TIM, ενώ 3,4 εκατ. SMS έστειλαν οι συνδρομητές της Q-Telecom.
πηγή: εφημερίδα "Τα Νέα"

Πήραν φωτιά τα δάκτυλα!!!
posted by Panos @ 17:27  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .