radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005
U2 live...στην παραλία!
Ο Bono και ο The Edge αιφνιδίασαν όσους βρίσκονταν την περασμένη Τρίτη στο Miami Beach όταν έπαιξαν live ένα παλαιότερο κομμάτι τους.
Ο Bono και ο The Edge έπαιξαν το "In A Little While" από το προηγούμενο "All That You Can't Leave Behind" album τους, δίπλα από έναν ναυαγοσωστικό πύργο στην παραλία του Miami.

Το mini gig φιλμογραφήθηκε στα πλαίσια ενός project που γυρίζεται με τίτλο "A Day In The Life Of Edge", και προφανώς θα έχει ως θέμα του στιγμιότυπα από την ζωή μιας ημέρας της ζωής του The Edge.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο επίσημο site του group, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν έξω από την arena των American Airlines, ενώ στο βραδινό show που έδωσαν οι U2, o Τhe Edge καθοδηγούσε το πλήθος παίζοντας μια ξεσηκωτική version του "Streets" χρησιμοποιώντας επίσης ένα μεγάφωνο από το οποίο επαναλαμβανόταν η ιαχή "Bono, Bono, Bono".

Η θρυλική μπάντα ολοκληρώνει τη φετινή της sold-out περιοδεία στις 19 Δεκεμβρίου με ένα closing show στο Portland του Oregon.
posted by Panos @ 18:54  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .