radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2005
MADONNA: Her Madge-sty is back
Time goes by so slowly for those who wait...7 μέρες πριν κυκλοφορήσει το "Confessions On A Dance Floor", διαβάστε την πρώτη επίσημη κριτική που γράφτηκε γι' αυτό!

3 Νοεμβρίου 2005, Λισαβόνα. Χιλιάδες ενθουσιώδη χέρια αντικατοπτρίζονται στην τεράστια ντισκομπάλα-καθρέφτη που βρίσκεται στo τέλος του τεράστιου catwalk...Tick tack, tick tack...Time goes by so slowly...Η ντισκομπάλα σηκώνεται σιγά-σιγά και αποκαλύπτει την Madonna, με all-purple outfit, ήτοι κορμάκι (που αναδεικνύει τον "amazing 50 year-old a$$ της", όπως έγραψαν τα έντυπα παγκοσμίως), leather jacket, μπότες, γυαλιά ηλίου...Στα επόμενα πέντε λεπτά η Madonna θα δώσει ένα ακόμα συναρπαστικό μάθημα του τί εστί show, τί εστί performer, τί εστί Queen Madge...

Αν η προσμονή για το "Confessions On A Dance Floor" ήταν μεγάλη, η εμφάνιση της Madonna στην έναρξη των Europe Music Awardsτου MTV την έφτασε στο peak...Φήμες, μυστήριο, αποκαλύψεις, previews, δημοσιεύματα και, πάνω απ' όλα, promotion πανέξυπνο και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια...Ladies and gentlemen, μόλις επτά μέρες μένουν για να κρατήσετε στα χέρια σας το πιο πολυαναμενόμενο album της χρονιάς.

Σιγά-σιγά δημοσιεύονται και τα πρώτα reviews για το album, με πρώτη επίσημη και πιο πλήρη κριτική αυτήν του Rolling Stone: "(...) H Madonna ποτέ δεν έχασε την πίστη της στο beat. Καθοδηγούμενο από μια καλειδοσκοπική, δυνατή παραγωγή --κατά κύριο λόγο από τον Stuart Price, ή Les Rhythmes Digitales, όπως είναι περισσότερο γνωστός στον χώρο-- το 'Confessions' έρχεται σαν μια disco κόλαση και μεταφέρει την Esther, από τις βρετανικές επαύλεις και τα yoga studios, στον αξημέρωτο club κόσμο όπου έφτιαξε το όνομά της."

"Αυτό είναι ένα album που φτιάχτηκε για να ακούγεται με το volume στο maximum. Είναι γεμάτο κίνηση, δράση, ταχύτητα. Αντίθετα με την κρυστάλλινη ακρίβεια των πιο πρόσφατων Madonna discs, όπως το 'Ray Of Light' και το 'Music', η ηχητική υπογραφή εδώ είναι μια powerhouse πυκνότητα --σε tunes όπως το 'Future Lovers' και το 'Push', φτάνει μέχρι την psychedelic. Τα 12 κομμάτια του album όχι μόνο ανακατεύονται, σαν ένα έτοιμο DJ set, αλλά ακούγονται σαν να έχουν μιξαριστεί από πριν."

"Το 'Confessions' προσφέρει επίσης μια χρονική διαδρομή στην ιστορία της dance μουσικής. Εκτός από το sample από το 'Gimme Gimme Gimme' των Abba στο πρώτο single, 'Hung Up', υπάρχουν στιγμιαίες αναφορές στους S.O.S. Band, the Tom Tom Club, το proto-electro καινοτομικό hit 'Popcorn'. Η Mrs. Ritchie γνέφει ακόμα και στο ίδιο της το παρελθόν, με μελωδικά ψήγματα από το 'Like A Prayer' και το 'Holiday' (...)

mtv
posted by Panos @ 23:22  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .