radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2005
Νέο Bob Marley & The Wailers compilation στα δισκοπωλεία
Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την γέννηση του Bob Marley, ένα νέο best-of album, με τα singles του θρύλου της reggae, αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό, βρίσκεται από σήμερα στα δισκοπωλεία.
Από τον θάνατο του Bob Marley μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες albums με τις θρυλικές επιτυχίες του reggae legend και της μπάντας του, The Wailers. To "Africa Unite: The Singles Collection", όμως, είναι το πιο πλήρες, κι αυτό γιατί συγκεντρώνει όλα τα hits του Bob Marley, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μέχρι τα hits που έκανε στην Island Records.

Στο "Africa Unite: The Singles Collection", εκτός από τα 17 hit singles του Bob Marley και των The Wailers, θα βρείτε και το "Slogans", το πρώτο επίσημο νέο κομμάτι του Marley εδώ και 10 χρόνια. Πρόκειται για ένα τραγούδι που ηχογράφησε ο Marley το 1979, στο Miami και το δωμάτιο του σπιτιού του. Το 2004 οι γιοι του, Stephen και Ziggy, ξεκίνησαν να δουλεύουν με το acoustic demo και, με τη βοήθεια του Eric Clapton στην κιθάρα και τα αυθεντικά φωνητικά του πατέρα τους, έφτιαξαν το "Slogans".

Εκτός από τα παραπάνω, το album περιλαμβάνει ένα remix του "Africa Unite" από τον Will.I.Am των Black Eyed Peas, που δέχτηκε την αντίστοιχη πρόταση που του έκανε η σύζυγος του Bob, Rita Marley, αλλά και το Ashley Beedle remix "Stand Up VS Jamrock", που μιξάρει το κλασικό "Get Up, Stand Up" με το "Welcome To Jamrock", του μικρότερου γιου του Bob Marley, Damian.

Κάποιοι από εσάς, βέβαια, γνωρίζετε όλα τα παραπάνω, αφού κερδίσατε το album μέσα από το Funked της περασμένης Παρασκευής...Οι υπόλοιποι ας οδηγηθούν από σήμερα στα δισκοπωλεία!
posted by Panos @ 23:11  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .