radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2005
O Γούντι Αλεν live στο Μέγαρο Μουσικής!
O πλέον διάσημος «Ευρωπαίος» Αμερικανός καλλιτέχνης, ο ζωντανός θρύλος του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης, ο Μυθικός Γούντι Άλεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς, στις 30 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο μεγάλος σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσικός, συγγραφέας και στοχαστής θα δώσει μια και μοναδική συναυλία στη χώρα μας! Μαζί του μια Jazz ορχήστρα από την πολύπαθη τελευταία Νέα Ορλεάνη, η «New Orleans Jazz Band» με προεξάρχοντα τον Μαέστρο Eddy Davis.

Ο ίδιος ο Έντι Ντέιβις (Eddy Davis) θα είναι και στο μπάντζο, στο μπάσο και στο πιάνο ο Κόναλ Φόουλκς (Conal Fowkes), στη ντραμς ο Ρομπ Γκαρσία (Robert Garcia), στο πιάνο η Σίνθια Σέγιερ (Cynthia Sayer), στην τρομπέτα ο Σάιμον Γουέτενχολ (Simon Wettenhall), στο τρομπόνι ο Τζέρι Ζίγκμοντ (Jerry Zigmont) και βέβαια στο κλαρινέτο ο ίδιος ο Woody Allen αυτοπροσώπως.

Μια κλασσική και φημισμένη Jazz μπάντα λοιπόν που η αξία της είναι αναμφισβήτητη και μαζί της το ζωντανό σύμβολο της σύγχρονης ανατρεπτικής και ρηξικέλευθης Νεοϋρκέζικης δημιουργίας. Σύμβολο, επίσης, του Μανχάταν, κάτι σαν το περίφημο Σέντραλ Παρκ και το Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ, για όσους επισκέπτονται την Νέα Υόρκη και σχηματίζουν ουρές κάθε Δευτέρα βράδυ έξω από το Carlyle Club στη Μάντισον Άβενιου για να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά.

Παρ’ ότι ο ίδιος παραπονιέται συχνά πως τον αγαπούμε πολύ περισσότερο εμείς οι Ευρωπαίοι παρά οι ίδιοι οι Αμερικανοί: «Για κάποιο λόγο με εκτιμούν πιο πολύ στην Ευρώπη, ας πούμε για παράδειγμα στη Γαλλία, απ’ ότι στην πατρίδα μου. Φαίνεται πως οι μεταφράσεις και οι υπότιτλοι εκεί πρέπει να είναι εξαιρετικοί!» μας λέει σε μια από τις πασίγνωστες ρήσεις του με το αστείρευτο χιούμορ του.

Ο άνθρωπος λοιπόν που θα «απεχθανόταν ο ίδιος τις ταινίες του γι’ αυτό και δεν τις βλέπει καθόλου», ο σκωπτικός στοχαστής που «για το μόνο που έχει μετανιώσει είναι πως δεν γεννήθηκε στη ζωή κάποιος άλλος», ο «Νευρικός εραστής» των εφηβικών μας χρόνων, μας συστήνεται από κοντά με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού σολίστα.
posted by Panos @ 18:03  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .