radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2005
Oι Film ξεκινούν περιοδεία
Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν την "Angel B" περιοδεία τους οι Fim, με αφορμή την κυκλοφορία του ομώνυμου νέου album τους.
Οι Film κυκλοφορούν το follow-up του πολύ καλού "No Luggage" ντεμπούτου album του αγγλόφωνου σχήματος και γυρνούν την Ελλάδα για να το παρουσιάσουν...Το "Αngel B" χαρακτηρίζεται από "δυνατές συνθέσεις, δυναμικές ερμηνείες και έναν πιο σκληρό αλλά πάντα μελωδικό ήχο" και θα είναι το πρώτο album των Film που θα κυκλοφορήσει από την EMI, με την οποία υπέγραψαν πριν λίγους μήνες...
Με την Ελένη Τζαβάρα στα φωνητικά, η παρέα των Film θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, με σταθμούς στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Λάρισα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, από το House Of Art, όπου τη συναυλία θα ανοίξει ο DJ George Fakinos, καλεσμένος του συγκροτήματος, ενώ στις επερχόμενες συναυλίες του group θα συμμετέχουν διαφορετικοί κάθε φορά special guests, όπως τα συγκροτήματα των ΙΝΤΙΟΤΕΚ και Coin, στον "Μύλο" της Θεσσαλονίκης (19 Νοεμβρίου).
posted by Panos @ 18:06  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .