radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2005
Paul McCartney live...στο διάστημα!

Το κλασικό Beatles κομμάτι, «Good Day Sunshine», θα μεταδοθεί live στο διάστημα, στέλνοντας τη μουσική του Sir Paul Mc Cartney εκτός των συνόρων της Γης!

Το «Good Day Sunshine» χρησιμοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την αποστολή ελέγχου της NASA σαν wake up call για τα μέλη του πληρώματος τoυ διαστημοπλοίου Discovery, ειδοποιώντας τους ότι ο καιρός ήταν αρκετά καλός για προσγείωση.

Μόλις ο Paul McCartney έμαθε για το περιστατικό αυτό σκέφτηκε το κομμάτι να μεταδοθεί live στο Discovey, μέσα από ένα live link, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που θα δώσει στις 13 Νοεμβρίου (6:00 ώρα Αγγλίας), ώστε να χρησιμοποιηθεί ως wake-up call για τους δύο αστροναύτες Bill McArthur (αστροναύτης της NASA) και Valery Tokarev (Ρώσος κοσμοναύτη), που την ημέρα εκείνη θα διανύουν την 44η μέρα του εξάμηνου κοσμοταξιδιού τους.

Στη συναυλία ο McCartney θα παίξει επίσης το «English Tea» από το τελευταίο του album, «Chaos and Creation In The Backyard», ενώ το show θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της NASA.
posted by Panos @ 18:23  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .