radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2005
Αλκηστις και Δήμητρα live στο VOX σε CD και DVD
Η περυσινή μουσική παράσταση που παρουσίασαν η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Δήμητρα Γαλάνη στο VOX κυκλοφορεί σύντομα σε διπλό album.
Πρόκειται για μία από τις πιο προσεγμένες αλλά και πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις της περυσινής σαιζόν, με την Αλκηστη και την Δήμητρα να ερμηνεύουν τραγούδια από όλη τους την πορεία αλλά και από τα τελευταία albums τους, "Να Σε Βλέπω Να Γελάς" και "Το Σ' Αγαπώ Μπορεί".
Οι unexpected live διασκευές των "Δώδεκα" και "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" έγιναν talk of the town και η παράσταση (σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Μυτιληναίου και με τον Βαγγέλη Περρή να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο) έγινε ένα από τα best-sellers της χρονιάς.
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Δήμητρα Γαλάνη θα συνεχίσουν και φέτος τη συνεργασία τους, αυτήν την φορά στη Θεσσαλονίκη και το Fix, το οποίο θα γεμίσουν φέτος με τις φωνές και τα τραγούδια τους.

Μέσα στον Νοέμβριο, η μουσική παράσταση του VOX θα κυκλοφορήσει σε διπλό album, που θα περιλαμβάνει, εκτός από το cd με τις καλύτερες στιγμές του προγράμματος, ένα dvd με όλο το υλικό του cd οπτικοποιημένο...
posted by Panos @ 07:38  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .