radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2005
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ...ΕΛΕΝΗΣ!


Η Ελένη Βιτάλη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ενώνουν τις ιδιαίτερες και χαρακτηριστικές φωνές τους αυτό το χειμώνα στη σκηνή του Vox, στην Ιερά Οδό.
Από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου,ξεκίνησαν καιπαρουσιάζουν ένα πρόγραμμα στο οποίο διασταυρώνονται οι πορείες τους, με τα δικά τους τραγούδια, ανατρέχοντας στην πολύχρονη παρουσία τους αλλά και σε αγαπημένα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών του ελληνικού τραγουδιού με ερμηνείες-εκπλήξεις, όπως δεν τους έχουμε μέχρι τώρα συνηθίσει.
Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ο μεν Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ξεκινώντας από τις μπουάτ με το πολιτικό και έντεχνο τραγούδι της εποχής, εξελίχθηκε στον κορυφαίο και διαχρονικό Έλληνα ρόκερ, με τις τεράστιες ερμηνευτικές δυνατότητες, που συγκινεί και παθιάζει τους νέους κάθε ηλικίας, η δε Ελένη Βιτάλη, με μια από τις συγκλονιστικότερες φωνές στην ελληνική δισκογραφία και την ευρύτερη ερμηνευτική ικανότητα, έχοντας θητεύσει μοναδικά στο παραδοσιακό και λαϊκό τραγούδι, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να δώσουν στο κοινό ένα ξεχωριστό μουσικό αποτέλεσμα. Μαζί τους ο ταλαντούχος συνθέτης & τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης και η δυναμική ερμηνεύτρια Τάνια Κικίδη.

Τηλ. 210-3411000, 210-3412503
posted by Panos @ 07:30  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .