radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2005
ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ FLASH!
Ραγδαίες εξελίξεις στο σήριαλ με τις περιπέτειες του Flash96 και του flash.gr. Mετά την αποκάλυψη του Ν. Κακαουνάκη, το βράδυ της Τετάρτης, ότι παρουσίασε πρόταση αγοράς της Flash AE. στον Σ. Κόκκαλη, ο οποίος, όπως είπε ο δημοσιογράφος, του απάντησε πως είναι αποφασισμένος να την κλείσει, το μεσημέρι της Πέμπτης το Δ.Σ της FLASH AE και της SPORTNEWS με ανακοίνωση του καλεί όσους εδιαφέρονται για το μέλλον του σταθμού και της ιστοσελίδας να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ενώ τονίζει ότι «η ληψη απόφασης για λύση και εκκαθάριση παρατείνεται μεχρι να εξετασθούν όλες οι σοβαρές προτάσεις».

Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων
«Εάν κλεισει ο σταθμός, θα είναι πλήγμα για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα» δήλωσε στον Flash ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, Aϊνταν Ουάιτ

Το σύνολο των εργαζομένων στον Flash96. και στο flash.gr συνεχίζουν να υπηρετούν κανονικά την ενημέρωση του κοινού από τα ερτζιανά και το Internet αναμένονταςτιςνεότερεςεξελίξεις έπειτα από την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της Flash ΑΕ Σ. Πουλόπουλου ότι προτίθεται να προχωρήσει σε «λύση της επιχείρησης και απόλυση του συνόλου των εργαζομένων», μετά από 16 και 5 χρόνια λειτουργίας του ραδιοφώνου και της ιστοσελίδας, αντίστοιχα.

Από τη συχνότητα των 96 MHz στα FM και την διεύθυνση www.flash.gr καταγράφονται φωνές πολιτικών συνδικαλιστών και ακροατών οι οποίοι δηλώνουν την αντίθεση και διαμαρτυρία τους για την απόφαση αυτή της εργοδοσίας και τη συμπαράσταση τους στους υπό απόλυση εργαζόμενους για τους οποίους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος με δήλωση του αποκάλυψε ότι τους επιφυλάσεται μια θέση στα προγράμματα ...του ΟΑΕΔ.

Η πρόταση Κακαουνάκη
Την πρόταση υπέβαλλε και στην ΕΣΗΕΑ, ο Ν. Κακαουνάκης ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει με τον Θ. Αναστασιάδη τη συνέχιση της λειτουργίας του Flash, με την προϋπόθεση να εξοφλήσει η προηγούμενη ιδιοκτησία τα χρέη της, ενώ πρόθυμος να συμμετάσχει στο εγχείρημα αυτό δήλωσε και ο Παύλος Τσίμας. Για την πρόταση αυτή ενημέρωσαν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας από τον πρόεδρό του να μην κάνει δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ανάκλησης της άδειας του Flash. Ο κ. Πουλόπουλος κληθείκε από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να δώσει εξηγήσεις αλλά παρέστει δια του δικηγόρου του. «Εάν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μπορούν να εγγυηθούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά, το πρόβλημα λύνεται με μια απλή τροπολογία στη βουλή» δήλωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Χρίστος Βερελής.

Tο θέμα του Flash συζητήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Την κατάθεση, στη βουλή τροπολογίας που θα δίνει τη δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας του Flash.96 υπό την ευθύνη δημοσιογραφικού σχήματος, ανακοίνωσε ο Χρ. Βερελής. Τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ σε νέο εγχείρημα για να μείνει ανοικτός ο σταθμός θα προτείνει ο Χρ. Πολυζωγόπουλος στο Δ.Σ της συνομοσπονδίας.
posted by Panos @ 15:29  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .