radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 17, 2005
Happy end για το Ρόδον!
Οι τελευταίες μέρες του ιστορικού πλέον Ρόδον πλησιάζουν. Είναι γεγονός πως ο συγκεκριμένος χώρος έγραψε τη δική του ιστορία στα μουσικά δρώμενα της πόλης, με τη μοναδικότητα του και τους πιστούς φίλους του, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είχαν την τύχη να απολαύσουν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Δεν θα μπορούσε όμως το Ρόδον να πει απλώς ένα αντίο και να φύγει οριστικά από τη ζωή μας, γι’ αυτό και ήδη έχει οριστικοποιηθεί ένα μεγαλοπρεπές κλείσιμο με αγαπημένους καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό , ιδιαίτερα μέσα από τις εμφανίσεις τους στο ιστορικό club.
Η αρχή...του τέλους γίνεται με τους Stranglers την Παρασκευή 27 Μαΐου, οι οποίοι έχουν το δικό τους ένδοξο παρελθόν τόσο στις καρδιές των μουσικόφιλων, τόσο και στον Ρόδον. Οι Stranglers επιστρέφουν να μας θυμίσουν μερικές μεγάλες τους επιτυχίες, No More Heroes, Always The Sun, Golden Brown, Strange Little Girl, No Mercy, Duchess, Get A Grip On Yourself.
Η αποχαιρετιστήρια βραδιά είναι η εικοστή ένατη μέρα του Μαΐου, τελευταία Κυριακή του μήνα. Το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί τους JAMES TAYLOR QUARTET, οι οποίοι αν και πρόσφατα πραγματοποίησαν μια sold out εμφάνιση στο Ρόδον, ωστόσο δικαιούνται να πάρουν μέρος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι αφού είναι το σχήμα που έχει εμφανιστεί τις περισσότερες φορές στο club (ακόμα κι αν τους ρωτήσετε δεν θα μπορέσουν να σας πουν τον ακριβή αριθμό των επισκέψεών τους!). Αυτοί θα ανοίξουν την αποχαιρετιστήρια βραδιά.
Στη συνέχεια η σκυτάλη θα περάσει σε έναν άλλο που όχι απλά έχει συνδέσει το όνομά του με τον χώρο, αλλά ζήτησε ο ίδιος να παίξει για μία τελευταία φορά όταν έμαθε πως το Ρόδον κλείνει. Ο λόγος για τον Steve Wynn, ηγέτη των Dream Syndicate o οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα και μία συλλογή με τις καλύτερες στιγμές της προσωπικής του καριέρας.
Αμφότερες τις μέρες σας το Ρόδον κερνάει τα ποτά (κάθε είδους!!) μετά το τέλος των συναυλιών, αφού οι βραδιές θα συνεχιστούν και μετά το πέσιμο της αυλαίας. Τα εισιτήρια για την εμφάνιση των STRANGLERS κοστίζουν 28 € , και για την συναυλία των JAMES TAYLOR QUARTET + STEVE WYNN 30€.
e-go
posted by Panos @ 16:48  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .