radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Μαΐου 22, 2005
thank you Helena! ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ! ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ! Το my number one της Ελλάδας number one της Ευρώπης!
Ιστορική μέρα για την Ελλάδα η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της, η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης. Η Έλενα Παπαρίζου και το My Number One μάγεψαν το ευρωπαϊκό κοινό, που έδωσε στην ελληνική συμμετοχή την πρωτιά στην Eurovision με 230 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μάλτα με το τραγούδι Angel και ακολούθησαν η Ρουμανία, η Λετονία και η Μολδαβία. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν το Ισραήλ, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Δανία. Στο Palats Sportu είχε από νωρίς αρχίσει να "ανεβαίνει η θερμοκρασία" καθώς υπήρχαν πολλοί Έλληνες που είχαν δημιουργήσει μικρές εστίες. Κάθε φορά που ένας παρουσιαστής έδινε πόντους στην Ελλάδα, οι ελληνικές σημαίες ανέμιζαν ξέφρενα ενώ προς το τέλος που ήταν πλέον φανερό ότι είχαμε "κλειδώσει" την πρώτη θέση, άρχισαν όλοι να φωνάζουν ρυθμικά "Ελλάς, Ελλάς" και να τραγουδάνε το αγαπημένο σύνθημα από το EURO 2004 "Σήκωσέ το…". Στις φωνές των Ελλήνων προστέθηκαν αυτές των Κυπρίων που πανηγύριζαν ξέφρενα μαζί τους ανεμίζοντας και αυτοί τις σημαίες τους. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ είναι απερίγραπτη. Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, που είναι δημοσιογράφοι, τουρίστες που ήρθαν για τη Eurovision αλλά και ντόπιοι και σε κάθε βήμα ακούγονται οι ελληνικές λέξεις: "Συγχαρητήρια" και "Το πήραμε!".

Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο το καλύτερο δώρο για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά με στόχο την πρωτιά, αλλά και για την ίδια την Έλενα καθώς η 21η Μαΐου είναι η ονομαστική της γιορτή. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η πρωτιά αυτή έρχεται ίσως στην πιο σημαντική στιγμή της Eurovision, που είναι τα 50 χρόνια από τη θεσμοθέτησή της.
Εδώ, στο Κίεβο όλοι μιλάνε για τη χρονιά της Ελλάδας, που μετά τους Ολυμπιακούς και το EURO 2004, έπρεπε να πάρει και τη Eurovision. Μάλιστα, οι περισσότεροι μας είπαν ότι ήθελαν πολύ να κερδίσει η Έλενα για να έρθουν την επόμενη χρονιά στη χώρα μας.
Μετά το τέλος του διαγωνισμού η Έλενα έδωσε συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο πάρτι στο Euroclub.
πηγή ΕΡΤ

«Δείξαμε το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας. Αυτό το πρόσωπο το αγαπούν όλοι. Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας» δήλωσε συγκινημένη η μεγάλη νικήτρια.

Τα λόγια είναι περιττά. Ένα από τα πιο πολυπόθητα όνειρα των Ελλήνων έγινε πραγματικότητα. Ο διαγωνισμός της Eurovision του χρόνου στην Αθήνα! Δίχως τέλος οι πανηγυρισμοί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο από τους απανταχού Έλληνες. Στιγμές ευρωπαϊκού κυπέλλου ξαναζεί απόψε η χώρα μας. Πιο πάνω σας αναδημοσιεύουμε τι έγραψε πριν από λίγο το επίσημο site της ελληνικής συμμετοχής και της ΕΡΤ.
Όλων μας τα συναισθήματα φαντάζομαι πως κυριεύονται από μια μεγάλη εθνική υπερηφάνεια. Τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο δεν έχουμε χαρεί κάτι παρόμοιο και το χρειαζόμασταν. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν και από εμάς για άλλη μια φορά στην Έλενα Παπαρίζου, που την ημέρα της ονομαστικής της εορτής μας κέρασε το…γλυκό τρόπαιο της νίκης.
Απλά τραγουδήστε μαζί μας…

You’re my lover
undercover
You’re my secret passion and I have no other

You’re Delicious
So Capricious
If I find out you don’t want me I’ll be vicious

Say you love me
and you’ll have me
In your arms forever and I won’t forget it

Say you miss me
Come and kiss me
Take me up to heaven and you won’t regret it

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love

You re my lover
undercover
You’re my secret passion and I have no other

You’re a fire
and desire
When I kiss your lips, you know, you take me higher

You’re addiction
my conviction
You’re my passion, my relief, my crucifixion

Never leave me
And believe me
You will be the sun into my raining season

Never leave me
And believe me
In my empty life you’ll be the only reason

Σ΄ευχαριστούμε Έλενα!

Υ.Σ. Δυστυχώς ο πολύ συμπαθής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και το “ela – ela ” για την Κύπρο δεν κατάφεραν να ανεβούν…ψηλά, φθάνοντας μόνο μέχρι την 18η θέση με 46 βαθμούς.
posted by Panos @ 03:48  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .