radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 17, 2005
Φαβορί η Παπαρίζου!
Τις εντυπώσεις έχει κλέψει στο Κίεβο η Έλενα Παπαρίζου και μέχρι στιγμής θεωρείται το ακλόνητο φαβορί της Γιουροβίζιον. Αυτό είναι τιμητικό, αλλά όχι απαραίτητα καλό, αφού η ιστορία έχει διδάξει πως τα φαβορί δεν είναι πάντα και οι τελικοί νικητές. Το ίδιο φαίνεται πως πιστεύει και η ελληνική αποστολή, η οποία κρατά χαμηλά τους τόνους, αλλά φροντίζει σε κάθε έξοδο της ‘Ελενας να τραβά τα φώτα πάνω της. Για παράδειγμα στο πάρτι που διοργάνωσε η Αντζέλικα από τη Λευκορωσία και στο οποίο ο πλούσιος σύζυγος της αοιδούς έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσεπούλα για να γίνει μία λαμπρή βραδιά, από τη στιγμή που μπήκε μέσα η Παπαρίζου με τη συνοδεία της, οι κάμερες στράφηκαν σε αυτήν, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την Αντζέλικα.
Γενικά, από τη μέρα που πήγε η Έλενα στο Κίεβο τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και όχι μόνο, δεν την αφήνουν σε ησυχία. Οι δημοσιογράφοι είχαν μεγάλη περιέργεια - κι εμείς μαζί - να δουν τις πρόβες της Παπαρίζου και πως θα είναι το χορευτικό της. Ο Ευαγγελινός εδώ, είχε έμπνευση και η στιγμή που η αοιδός τραβάει από το παντελόνι τις τιράντες του χορευτή που γίνονται τρεις χορδές λίρας τις οποίες αυτή αρχίζει να παίζει, πραγματικά εντυπωσιάζει.
Κι όπως λένε οι συνεργάτες της, αυτό είναι το 10/% από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο κρατάνε ως έκπληξη για το τέλος. Ας πούμε, παραμένει ακόμη μυστικό το φόρεμα που θα βάλει η Έλενα και που έχει γίνει θέμα συζήτησης.
posted by Panos @ 16:45  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .