radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 23, 2005
Από τους Coldplay στην Kylie με αγάπη
Οι Coldplay αφιέρωσαν ένα τραγούδι στην Kylie Minogue, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας τους στην Αμερική, πριν λίγες μέρες.
Λίγο πριν παίξουν live το τραγούδι τους "The Scientist", ο frontman της μπάντας, Chris Martin είπε: "Αυτό το τραγούδι είναι για την Kylie Minogue. Σε παρακαλούμε, γίνε καλά γρήγορα?. Στους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού, αναφέρεται χαρακτηριστικά "Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο/Κανείς ποτέ δεν είπε πως θα ήταν τόσο δύσκολο".

Οι Coldplay γνωρίζουν την Kylie και προσωπικά, αφού ανήκουν στο ίδιο δισκογραφικό label, και, συγκεκριμένα, στην Parlophone και βρήκαν έτσι την ευκαιρία να συμπαρασταθούν στην Αυστραλέζα popstar, που πριν λίγες μέρες έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή.
mad

Σε καλή ψυχική διάθεση βρίσκεται η Kylie Minogue, που μετά την επιτυχή εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου από την περιοχή του μαστού, είναι περιστοιχισμένη από τους φίλους και την οικογένειά της.
Η γιατρός της, δρ. Jenny Senior είναι πεπεισμένη ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε πριν προλάβει να επεκταθεί ενώ όπως είπε, η Kylie της ζήτησε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όλους όσους εξέφρασαν την αγάπη τους για την ίδια και το ενδιαφέρον τους για την εξέλιξη της υγείας της.
Όσο για τις έντονες φήμες που έκαναν λόγο για αρραβώνα της Kylie Minogue με τον αγαπημένο της Olivier Martinez, μετά την εγχείριση της pop star, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας τις διέψευσε. Ωστόσο ο Olivier δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της Kylie, όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα.
posted by Panos @ 20:18  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .