radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2008
Αγωγή βουλευτή κατά τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού

Αγωγή προς ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 της Σπάρτης, κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο βουλευτής Λακωνίας Παναγιώτης Σκανδαλάκης. Ο βουλευτής ζητά χρηματική ικανοποίηση 300.000 € από το σταθμό για ηθική βλάβη, καθώς και προσωπική κράτηση 6 μηνών της δημοσιογράφου Φωτεινής Μακεδονοπούλου, Η αγωγή αναφέρεται σε εκπομπή που μεταδόθηκε στις 20 Μαΐου, στην εκπομπή της με τίτλο «Στην Πρώτη Σελίδα», όπου η δημιοσογράφος ανέγνωσε αυτούσιο και χωρίς σχολιασμό δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που κατηγορούσε το βουλευτή για εμπλοκή σε «παράνομη» αγορά οικοπέδων.

Η ραδιοφωνικός σταθμός σε ανακοίνωση του, αναφερόμενος τόσο στο παρόν όσο και σε προηγούμενα δημοσιεύματα για το ίδιο θέμα, δηλώνει ότι δεν προσυπογράφει το δημοσίευμα, αλλά το διάβασε στον αέρα ως όφειλε, όπως γίνεται για οποιοδήποτε δημοσίευμα που αφορά τη Λακωνία. Επίσης, παρέδωσε στο πολιτικό γραφείο του κ. Σκανδαλάκη όλες τις εκπομπές που αναφέρονταν στο θέμα αυτό, σε ψηφιακή μορφή.
posted by Panos @ 10:08  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .