radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2008
Ραδιόφωνα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη και τον Πάοκ;
Το ραδιόφωνο του ΠΑΟΚ βρίσκεται σκαριά και ετοιμάζεται να βγει στη συχνότητα των 92.8, σύμφωνα με δημοσίευμα του Mediablog. O πρώην διευθυντής των Σπορ του Βορρά, Στέλιος Γρηγοριάδης, που πλέον διευθύνει το οπαδικό έντυπο “Δικέφαλος”, φαίνεται να εξασφάλισε τη χρήση της συχνότητας του "Ελληνικού", συμφερόντων Γ. Τουρώνη, προκειμένου να εκπέμψει ο ραδιοσταθμός της δημοφιλούς ομάδας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αθλητικό ραδιόφωνο μεσουρανεί στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα ένα ραδιόφωνο με τη σφραγίδα της ομάδας, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, έχει καλές προοπτικές και θα ταράξει τα νερά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η συμπρωτεύουσα διαθέτει ήδη ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 5 αθλητικές συχνότητες, κάποιες από τις οποίες κατέχουν υψηλό ποσοστό στις προτιμήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Στα σκαριά, ήδη τείνει να επιβεβαιωθεί η προσπάθεια επιχειρηματιών προσκείμενων στον Άρη, να στήσουν το ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας. Η πληροφορία έχει ήδη κυκλοφορήσει στους αθλητικούς «κύκλους», δημοσιεύεται σε blog και συζητιέται στις τηλεφωνικές γραμμές των αθλητικών ραδιοφώνων.

Έτσι, φέρεται να αγοράστηκε από την κληρονόμο του Νίκου Καμπάνη, που εξέδιδε μέχρι τα μέσα της 10ετίας του '70 τα "Αθλητικά νέα", ο τίτλος της εφημερίδας και σύντομα θα εκδοθεί έντυπο "αρειανών" αισθημάτων. Μέσα στο ίδιο πλαίσιο η ομάδα που επιχειρεί το εγχείρημα φέρεται να αγόρασε τη ραδιοφωνική συχνότητα των 98,7 επικεντρώνοντας το ύφος του Sports Radio σε «κίτρινη» απόχρωση. Παράλληλα στόχος είναι και η δημιουργία site της ομάδας.

Με το καλό...
posted by Panos @ 10:05  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .