radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008
Βουλή: Ραδιόφωνο στους 106,7!
Τη συχνότητα 106,7 θα παραχωρήσει η ΕΡΤ στο ραδιόφωνο της Βουλής. Η συχνότητα χρησιμοποιείται παράνομα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Digital και στόχος είναι ο νέος σταθμός να βγει στον αέρα την 1η Μαρτίου 2009 σε πανελλαδικό δίκτυο. Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα λειτουργεί επί 24 ώρες έχοντας μουσικές εκπομπές, εκπομπές λόγου και μεταδίδοντας τις συνεδριάσεις της Βουλής. Το πρώτο βήμα θα γίνει σύντομα με την ιντερνετική μετάδοση του ραδιοφωνικού προγράμματος.

Το μουσικό σήμα του σταθμού θα το συνθέσει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Την ευθύνη του εγχειρήματος ανέλαβε ο Νίκος Σίμος, ο οποίος προΐσταται και του τηλεοπτικού σταθμού. Η τηλεόραση έχει στόχο να εκπέμψει 24ωρο πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση σε εκπομπές λόγου με άξονα την κοινοβουλευτική δραστηριότητα, στα ντοκιμαντέρ και βέβαια στη μετάδοση των συνεδριάσεων. Το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού θα το συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης.
posted by Panos @ 09:50  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .