radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008
e-magazine από τον Λάμψη
Με αποκλειστική συνέντευξη του νεαρού καλλιτέχνη Δήμου Αναστασιάδη, που έχει κερδίσει το κοινό με τη φωνή και τη μουσική του, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 11ο τεύχος του ΛΑΜΨΗ e-magazine!

Ο Δήμος Αναστασιάδης , που φέτος εμφανίζεται με τον Γιάννη Κότσιρα και τους Κώστα Τουρνά και Λάκη Παπαδόπουλο, μιλάει στην Κορίνα Θεοδωρακάκη για τη μουσική, τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη , το Fame Story, και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «3 Λάθη!

Το νέο τεύχος του ΛΑΜΨΗ e-magazine, σας προσκαλεί να δείτε το πλουσιότερο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που στολίστηκε από τον ΛΑΜΨΗ 92,3 στο The Mall Athens και σας αποκαλύπτει πώς θα διεκδικήσετε τα πλούσια δώρα του αξίας 70.000 ευρώ.

Ακόμη σας ξεναγεί στα Αθηναϊκά Loft, τα διαμερίσματα τελευταίας μόδας στην καρδιά της Αθήνας, μιλά για τη θεραπευτική ιππασία και σας μαθαίνει πώς θα φτιάξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκά.

Και όπως πάντα, ενημερώνει και προτείνει για έξοδο, μουσική, σινεμά και ταξίδια!

Το ΛΑΜΨΗ e-magazine μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του σταθμού www.lampsifm.com.
posted by Panos @ 09:43  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .