radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008
Τέλος εποχής και επίσημα για τον Radio Gold

Εγκρίθηκε την Τρίτη, με καθυστέρηση περίπου 6 μηνών, από το ΕΣΡ, την ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή, η μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Gold στην Πήγασος Εκδοτική, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο το τυπικό μέρος της αγοραπωλησίας ύψους 3,5 εκατ. ευρώ που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός εκπέμπει ήδη εδώ και αρκετό καιρό, πρόγραμμα αθλητικού περιεχομένου, από την ίδια συχνότητα, (103,3) με το διακριτικό τίτλο Σέντρα FM.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της εξαγοράς αυτής, κλείνει παράλληλα και ο κύκλος των λεγόμενων «μικρών ραδιοσταθμών» στα ερτζιανά της Αττικής, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων (66 τον αριθμό), είχε κοπεί στην πρώτη αδειοδότηση των ραδιοφώνων (διαδικασία που στη συνέχεια κατέπεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας) .

Στον υφιστάμενο ραδιοφωνικό χάρτη, όλοι οι νομίμως λειτουργούντες ραδιοσταθμοί του λεκανοπεδίου ανήκουν σε μεγάλους Ομίλους ΜΜΕ.

posted by Panos @ 13:07  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .