radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007
Αntenna Radio
Μετά το Χρήστο Μιχαηλίδη, παρελθόν για τον Antenna Radio αποτελεί και ο Χρήστος Χωμενίδης. Τη θέση του τα Σαββατοκύριακα παίρνει η εκπομπή 'Ο επισκέπτης του Σαββάτου/Κυριακής', με κάθε φορά άλλο οικοδεσπότη. Η αρχή έγινε με τους Άρη Σταθάκη και Χάρη Ρώμα.
posted by Panos @ 11:58  
Το νέο cd του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου
Ζεστή ατμόσφαιρα, ωραίοι άνθρωποι, θαυμάσιες μουσικές. Αυτά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο 'Μέλι' στην Καισαριανή όπου έγινε η παρουσίαση του νέου CD του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Παπασπυρόπουλου. Ο τίτλος του άλμπουμ που κυκλοφορεί αύριο 5 Δεκεμβρίου, είναι Silent Wonder. Δείτε εδώ τα τραγούδια που περιέχει.
posted by Panos @ 11:54  
Ενας χρόνος λειτουργίας για το fmvoice.gr
Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της fmvoice.gr γιόρτασαν οι συνεργάτες και οι φίλοι του πρώτου ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση για την πρώτη επέτειο της ιστοσελίδας έλαβε χώρα στο βιβλιοπωλείο και Εκδοτικό Οίκο ΙΑΝΟΣ. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισαν ο Βασίλης Χατζηιακώβου του ΙΑΝΟΥ και ο Νίκος Μανεσιώτης ιδρυτής της fmvoice.gr.
posted by Panos @ 11:52  
ΕΣΗΕΑ: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων
Με κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, συμμετοχή με τρίωρες στάσεις εργασίας στις κινητοποιήσεις των άλλων εργαζομένων για το ασφαλιστικό και σχετική πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ απαντά η ΕΣΗΕΑ στις επιδιώξεις της κυβέρνησης για την κατάργηση των ασφαλιστικών Ταμείων με ετερόκλητες ενοποιήσεις, αντιασφαλιστικές διατάξεις και αφαίρεση πόρων και αποθεματικών.

Ειδικότερα αποφασίστηκε η συμμετοχή με τρίωρες στάσεις εργασίας όλων των δημοσιογράφων τις ημέρες που πραγματοποιούνται απεργίες για τα ασφαλιστικά θέματα, καθώς και να υπάρξει πρόγραμμα ευέλικτων μορφών δράσης που δεν θα αποκλείουν την ενημέρωση της κοινής γνώμης (στάσεις εργασίας στα δελτία ειδήσεων κ.λπ.), αλλά θα υπογραμμίζουν με έμφαση την ύπαρξη του προβλήματος, υπενθυμίζοντας τις κυβερνητικές επιδιώξεις, την άμεση έκδοση της εφημερίδας «Αδέσμευτη Γνώμη», με Διευθυντή τον συνάδελφο Γιώργο Λεβεντογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 12 Δεκεμβρίου.

πηγή: Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 11:32  
Μεγάλο event για τα 20 χρόνια ιδιωτικού ραδιοφώνου

Μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα ετοιμάζει η ένωση των ραδιοφωνικών σταθμών (ΕΙΙΡΑ) στο κέντρο "Αθηνών Αρένα" στις 12 Δεκεμβρίου μετά από πρόταση του διοικητικού της συμβουλίου.

Η εκδήλωση θα απευθύνεται κυρίως στους επαγγελαμτίες του κλάδου, διαφημιζόμενους, διαφημιστές και δημοσιογράφους και αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα λαμπερό event με πάνω από 1000 καλεσμένους.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένα video για τα 20 χρόνια της ραδιοφωνίας ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν πολλές προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα αποτελείται από μέρος του προγράμματος του Αντώνη Ρέμου και της Μαρινέλλας η οποία θα τιμηθεί και για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι ενώ εμφάνιση στη σκηνή θα κάνει καί η Δέσποινα Βανδή όπου θα παρουσιάσει καινούργια της τραγούδια αλλά καί ο Σάκης Ρουβάς. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η ProgressivePR.
posted by Panos @ 11:31  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .