radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2007
Νέα έφοδος της ΕΕΤΤ στην Αθήνα για τον εντοπισμό παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού
Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας ενός παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού στην περιοχή του όρους Αιγάλεω, θέση Ζαχαρίτσα, στην Αθήνα, διεξήγαγε στις 8 Μαρτίου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο σταθμός αυτός προκαλούσε παρεμβολές στη λειτουργία ραδιοδικτύου του Λιμενικού Σώματος Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατασχέθηκε ο εξοπλισμός εκπομπής του ανωτέρω σταθμού. Σημειώνεται ότι ο ίδιος σταθμός είχε κατασχεθεί από την ίδια θέση και στις 22 και στις 26 Φεβρουαρίου 2007.

Επιπρόσθετα, σε άλλη επιχείρηση που διεξήγαγε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές στις 12 Μαρτίου, έγινε εντοπισμός και διακοπή λειτουργίας ενός παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής στο Πάνειο όρος, που εξέπεμπε στη συχνότητα 93,8 MHz.

Οι εν λόγω ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς συστηματικών δράσεων που υλοποιεί η ΕΕΤΤ, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας στον τομέα του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων.

Πηγή: Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 19:56  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .