radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2007
Δακρυγόνα... και μέσα στο στούντιο

Εμμέσω μιας αποπνικτικής ατμόσφαιρας βρέθηκαν να κάνουν εκπομπή οι παραγωγοί του φοιτητικού ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη το βράδυ. Τα δακρυγόνα τα οποία εκτοξεύονταν προς το Πολυτεχνείο, από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το πανεπιστήμιο αμέσως μετά τη λήξη πορείας, είχαν ως αποτέλεσμα τεράστιες ποσότητες δακρυγόνων να συσσωρευτούν ακόμη και στους κλειστούς χώρους του πολυτεχνείου, τους διαδρόμους και τις αίθουσες, όπως διαπίστωσαν και οι πανεπιστημιακοί που έφτασαν στο σημείο να εξετάσουν την κατάσταση.

Οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο του σταθμού, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης κάλυπτε με ανταποκρίσεις τις φοιτητικές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού, ανακοίνωσαν το πρόβλημα και από το μικρόφωνο, κάποιοι από αυτούς έβηχαν, ενώ παραγωγός του σταθμού έδωσε τηλεφωνικά ανταπόκριση από την ταράτσα όπου είχαν καταφύγει πολλοί φοιτητές που είχαν εγκλωβιστεί στο κτίριο.

Ο ραδιοσταθμός 1431ΑΜ καθώς και ο διαδικτυακός σταθμός καταλήψεων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις τελευταίες μέρες μεταδίδουν διαρκώς ενημερωτικές εκπομπές και ανακοινώσεις από τις αλλεπάλληλες δραστηριότητες στα πλαίσια των φοιτητικών κινητοποιήσεων.

Σχετικές πηγές: Ραδιόφωνο Καταλήψεων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
radiofono.gr


posted by Panos @ 11:55  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .