radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006
Εκτινάσσονται τα έσοδα του Διαδικτύου παγκοσμίως
Έσοδα υψηλότερα από 24,09 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια κλίμακα και διψήφιο μερίδιο, σε δύο τουλάχιστον χώρες, εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν τα διαφημιστικά έσοδα του Ίντερνετ στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς.

Το νέο Μέσο για πρώτη φορά αναμένεται ότι θα ξεπεράσει το outdoor μπαίνοντας πλέον στο κυνήγι του επόμενου κατά σειρά, που είναι το ραδιόφωνο.

Το διαδίκτυο, όπως όλα δείχνουν, παύει να είναι πια το «πολλά υποσχόμενο Μέσο» και περνά στην επίθεση, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας, σε παγκόσμια κλίμακα.
Στο σύνολο των 7 Μέσων (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, Ίντερνετ, υπαίθρια και σινεμά) τα έσοδα στο κλείσιμο του 2006 εκτιμάται ότι θα φτάσουν στα 421,21 δισεκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 5,84%.

Τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης, κατά 29,74% στο κλείσιμο του έτους θα παρουσιάσει το Διαδίκτυο, ενώ ακολουθούν κατά σειρά η υπαίθρια διαφήμιση με αύξηση εσόδων μεταξύ 2006 και 2005 κατά 7,10%, το σινεμά με 6,39%,η τηλεόραση με 6,05%, τα περιοδικά με 3,49%, οι εφημερίδες με 3,42% και τέλος το ραδιόφωνο με 3,19%.

(πηγή Ναυτεμπορική)
posted by Panos @ 15:08  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .