radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2005
Ημερίδα για την πειρατεία από το Υπουργείο Εξωτερικών


Δείχνοντας ευαισθησία απέναντι στο μεγάλο αριθμό των μη σωστά ενημερωμένων καταναλωτών-θυμάτων των οργανωμένων δικτύων πειρατείας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών πραγματοποίησε ειδική ημερίδα, στοχεύοντας στον συντονισμό όλων των συναρμόδιων Υπουργείων. Eνδεικτικά παραθέτουμε μερικά από τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την ημερίδα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.

Τα αποτελέσματα της πειρατείας είναι μόνο δυσάρεστα, αφού επιφέρουν ζημίες σε όλους, είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα, επιφέροντας θανάτους καταναλωτών από ελαττωματικά προϊόντα, βλάβες υγείας, απώλειες θέσεων εργασίες και τεράστιες απώλειες του Δημοσίου, που αντιστέκεται παίρνοντας φορολογικά μέτρα κατά των πολιτών.
Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω των ανενημέρωτων καταναλωτών, που επιχειρώντας να εξοικοινομήσουν ελάχιστα, τελικά, χρήματα, πέφτουν θύματα των οργανωμένων δικτύων πειρατείας, που βομβαρδίζουν την παγκόσμια αγορά με παραποιημένα προϊόντα και αποκομίζουν τεράστια κέρδη παρανόμως.
Το κρίσιμο ζήτημα της πειρατείας που θίγει την παγκόσμια κοινότητα ευαισθητοποίησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών, που διοργάνωσε ειδική ημερίδα, με τη συμμετοχή όλων των Αρμοδίων Οργάνων της Πολιτείας και εκπροσώπων όλων των κλάδων που θίγονται από την πειρατεία.
Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο, "Είναι καιρός να πάψουμε στο πρόσωπο του πειρατή να ονειρευόμεστε τον ηρωϊκό πειρατή των μυθιστορημάτων. Οι πειρατές είναι κοινοί κλέφτες."
posted by Panos @ 18:09  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .