radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2005
Urge: Ψηφιακή μουσική στον υπολογιστή
Το μουσικό κανάλι MTV και ο όμιλος Microsoft ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για μια νέα υπηρεσία ψηφιακής μουσικής, την Urge (Παρόρμηση) όπως την ονομάζουν, που θα ξεκινήσει το 2006 σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωσή τους.

Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια τραγούδια μέσω ενός λογισμικού ενσωματωμένου σε μια μελλοντική έκδοση του προγράμματος Windows Media Player, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό του iTunes-iPod της Apple, κυρίαρχου σήμερα στην ψηφιακή μουσική.

Τα MTV Δίκτυα και η Microsoft «συνεργάστηκαν σε μια αντίληψη και ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής της του MTV». Το θεματικό κανάλι υπολογίζει επίσης στη στήριξη των αμερικανικών κολοσσών στη δισκογραφία Sony BMG και Warner Music και σε καλλιτέχνες όπως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν.

Ωστόσο, ουδεμία διευκρίνιση δόθηκε για τις τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται η νέα υπηρεσία, ούτε και για τον τρόπο αγοράς που μπορεί να επιλέγει ο ενδιαφερόμενος ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτήν.

Η Microsoft είναι ήδη παρούσα στην online μουσική με την ιστοσελίδα της MSN Music ή μέσω συνδέσεων με το λογισμικό της Media Player, ανταγωνιστικό της Apple που προσφέρει μουσική με δύο από τα διασημότερα αμερικανικά μουσικά sites MusicNow και Napster.
posted by Panos @ 18:18  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .