radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2005
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, σας στέλνουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, ανέμελο, πλούσιο και ειρηνικό 2006.

Αν μπορούσαμε να πετάξουμε για λίγο πάνω από την καθημερινότητα, θα αντικρίζαμε την ματαιοδοξία του σύγχρονου ανθρώπου, στην προσπάθεια του να κτίσει για άλλη μια φορά τον πύργο της βαβέλ.
Ακροβατούμε επικίνδυνα πάνω στο σχοινί του σύγχρονου πολιτισμού, ενός πολιτισμού που ανέχεται 2005 χρόνια, την ανισότητα, τη φτώχεια, την πείνα, την αδικία, το μίσος . . . μέσα στον ανθρωποεγωκεντρικό χαρακτήρα του.
Αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι ευκαιρία να σκεφτούμε απλά και να αντιδράσουμε όπως τα μικρά παιδιά.
Ας δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να νιώσει λίγο την αθωότητα των μικρών παιδιών και…που ξέρετε μπορεί η επόμενη μέρα, η αρχή του νέου χρόνου, να φέρει την αλλαγή που όλοι αναζητάμε!

Στο ξεκίνημα της σελίδας μας η διάθεση ήταν να μην υπάρξει ουρανός στις δραστηριότητες. Προσπάθεια είναι να τηρήσουμε αυτή την δυνατότητα σε όλους όσους μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν καθημερινά. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, η καλύτερη παρέα του www.myradiourgies.tk ετοιμάζει ραδιόφωνο. Όμως όχι όποιο κι όποιο ραδιόφωνο!!! Δημιουργούμε ένα ραδιόφωνο που να εκπροσωπεί την εικόνα που και το www.myradiourgies.tk θέλει να έχει.
Σε λίγες ημέρες θα είναι στη διάθεση σας.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.

Με εκτίμηση,

Αλεφραγκής Παναγιώτης
posted by Panos @ 12:12  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .