radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2005
Κυκλοφόρησε το Intensive Care του Robbie
Έχει στο ενεργητικό του 35 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, 21 top-ten singles και 6 number-one albums στα βρετανικά charts , 15 Brit Awards (περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο), ένα Classic Songwriting Award από το περιοδικό Q και δεκάδες εξώφυλλα, διακρίσεις και βραβεία σε όλο τον κόσμο...

Δύο χρόνια μετά το προηγούμενο studio album του, "Escapology", και μετά από ένα live (το live album με τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην Αγγλία) και ένα greatest - hits album , ο Robbie Williams επιστρέφει με το όγδοο album της καριέρας του, "Intensive Care" , που βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων.

Το album ηχογραφήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του Robbie στους λόφους του Hollywood και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Stephen Duffy (βλέπε Duran Duran), με τον οποίο, για 24 μήνες, πειραματίστηκαν και δημιούργησαν 12 τραγούδια που ακούγονται σαν "ένα ανακάτεμα Gang Of Four, Bloc Party και Kraftwerk", σε ύφος που τους ταιριάζει απόλυτα.
"Στιχουργικά, είναι το καλύτερο album που έχω γράψει ποτέ, παρόλο που αυτό το λέω πάντα, πριν την κυκλοφορία των albums μου. Αλλά νομίζω ότι το εννοώ αυτήν την φορά. Τέλος πάντων, είμαι πολύ ικανοποιημένος μ' αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος και με τον τρόπο που δούλεψα με τον Stephen. Μου έχει δώσει μια εντελώς διαφορετική οπτική και για το μέλλον," όπως λέει ο Robbie.
Πρώτο single από το "Intensive Care " είναι το "Tripping", ένα κομμάτι που "μοιάζει με μικρή γκανγκστερική όπερα. Θα μπορούσε να είναι το soundtrack για το 'Δύο Καπνισμένες Κάνες' και το 'Snatch' μαζί."

Track list

2. Tripping
3. Make Me Pure
4. Spread Your Wings
5. Advertising Space
6. Please Don't Die
7. Your Gay Friend
8. Sin Sin Sin
9. Random Acts Of Kindness
10. A Place To Crash
11. King Of Bloke & Bird
posted by Panos @ 07:45  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .