radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2005
Robbie Williams σε reggae;
Κι ενώ η καινούργια δισκογραφική δουλειά του Robbie Williams αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, η βρετανική εφημερίδα Sun εκτιμά ότι θα προκαλέσει αίσθηση και θα εκπλήξει τους θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή καθώς ο ήχος του δεν θα κινείται στους γνώριμους ρυθμούς.
Ο Robbie, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε ακούσει αρκετή dub και reggae μουσική κι έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει και ο ίδιος να πειραματιστεί με αυτό το είδος.
Μια πρώτη εντύπωση από τη νέα του δουλειά, που θα φέρει τον τίτλο "Intensive Care", θα την πάρουν οι θαυμαστές του από το single που αναμένεται επίσης τον Οκτώβριο.
Οι ίδιες πηγές πάντως ισχυρίζονται πως όταν πρωτοτραγούδησε τα νέα του τραγούδια ο Robbie θύμισε τον Bob Marley σε νέα ηλικία. Ο Williams, λέγεται, πως έχει δώσει στον reggae ήχο μια μοντέρνα εκδοχή και η φωνή του «δένει» πολύ καλά με τη μουσική.

Υπομονή έως τον Οκτώβριο!
posted by Panos @ 16:05  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .