radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2005
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δευτέρα 5, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου Λυκαβηττός

michalis xatxhgiannis Posted by Picasa

Κεντρικά σημεία της φετινής περιοδείας του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι οι συναυλίες που θα δώσει αύριο Δευτέρα 5 και μεθαύριο Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Λυκαβηττό. Ο καλλιτέχνης, που με τις ζωντανές εμφανίσεις του αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις θα βρεθεί στην πρωτεύουσα για ένα δυνατό διήμερο.
Λίγο μετά τις διακοπές και πριν η ζωή βρει και πάλι τους κανονικούς της ρυθμούς οι συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στην πόλη, με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ. Στο πλαίσιο τους θα ακουστεί και νέο υλικό από την ειδική συλλεκτική έκδοση του άλμπουμ «Ακατάλληλη Σκηνή» το οποίο έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 110.000 αντίτυπα και περιέχει μεταξύ άλλων δυο ολοκαίνουρια τραγούδια το «Όνειρο ζω» και το «Να μείνεις εδώ».
Οι συναυλίες που έως σήμερα έχει δώσει ο καλλιτέχνης στο πλαίσιο της φετινής του περιοδείας έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το κοινό γεμίζει τους χώρους όπου εμφανίζεται και απολαμβάνει τον ερμηνευτή και συνθέτη, που με τη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία προκαλεί τη συμμετοχή του κόσμου με έναν μοναδικό τρόπο. Έναν καλλιτέχνη, που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στον πιο σημαντικό εκπρόσωπο της γενιάς του στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Στο πρόγραμμα των νέων του συναυλιών βρίσκουν θέση κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του, με στόχο ένα αποτέλεσμα που να αντανακλά ζωντάνια, φρεσκάδα, ευαισθησία και αμεσότητα. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εμφανίζεται η ερμηνεύτρια Αθηνά Ρούτση που βάζει το δικό της ηχόχρωμα στο πρόγραμμα των συναυλιών, με κομμάτια του ελληνικού και του ξένου ρεπερτορίου.

Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πλαισιώνουν οι μουσικοί:
Aποστολάκης Σόλων ενορχήστρωση, πιάνο, keyboards
Δρακόπουλος Τάκης σαξόφωνο
Καλαμαράς Βαγγέλης τύμπανα
Κελλάρης Χάρης ηλεκτρικό και ακουστικό μπάσο
Λουκά Ίρις βιολί
Μπέλλος Δημήτρης keyboards-programming
Ρετίκας Γιώργος ακουστική και κλασική κιθάρα
Τουρκογιώργης Ακης ηλεκτρική κιθάρα

Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλεία Metropolis
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
posted by Panos @ 15:55  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .