radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Αυγούστου 02, 2005
Έσπασε τα διαδικτυακά ρεκόρ το Live 8!
Πρόσφατα ανακοινώθηκαν μερικά ακόμα στατιστικά στοιχεία για το "μεγαλύτερο rock concert όλων των εποχών", που προσθέτουν ένα ακόμα all-time record στη λίστα των επιτευγμάτων του.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά, τις τρεις ημέρες πριν και μετά το γιγαντιαίο event, το επίσημο site του Live 8 δέχτηκε, συνολικά, 15 εκατομμύρια επισκέψεις από χρήστες του Internet απ' όλον τον κόσμο, κάνοντας έτσι το απόλυτο online record.Ταυτόχρονα, το mobile website του Live 8, είχε επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τα 110.000 hits, και ήρθε δεύτερο μετά το αντίστοιχο site του Glastonbury Festival, που έφτασε τα 13.4 εκατομμύρια hits.Εντωμεταξύ, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο βασικός διοργανωτής του event, Bob Geldof, είχε κάνει πρόταση στα μέλη του θρυλικού 80s group Spandau Ballet για να εμφανιστούν ξανά μαζί, μετά από χρόνια, στο LIve 8 concert του Λονδίνου, στο Hyde Park. Όπως δήλωσε ο Gary Kemp, ιδρυτής των Spandau Ballet, "Ο Bob ήθελε να παίξουμε αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε και να βρεθούμε ξανά μαζί στον ίδιο χώρο. Είναι πολύ δύσκολο να επανενωθούν οι Spandau Ballet τώρα πια..."
posted by Panos @ 15:49  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .