radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιουλίου 30, 2005
Ο Santana μιλάει για το νέο του album!
Ο Carlos Santana και η μπάντα του επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο studio album και ο θρυλικός μουσικός μίλησε στο Rolling Stone για τα νέα του τραγούδια.
"Κανένας δεν θέλει να είναι προβλέψιμος," όπως λέει ο Carlos Santana. "Θα ακούσετε τον Santana στο νέο album, αλλά δεν είμαι ο ίδιος Santana που ήμουν στα 60s."To "All That I Am", όπως είναι ο τίτλος του album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, περιλαμβάνει ένα all-star guest list με καλλιτέχνες όπως ο Anthony Hamilton, η Mary J. Blige, o Will.I.Am των Black Eyed Peas, o Kirk Hammett των Metallica και πολλοί άλλοι.Παρόμοια "συνταγή" είχε ακολουθήσει και το "Supernatural" του 1999, που γνώρισε τεράστια κριτική και εμπορική αποδοχή, που μεταφράστηκε σε δεκάδες βραβεία και πολλούς πλατινένιους δίσκους.
Ο Santana, παρ' όλα αυτά, δηλώνει: "Θέλω να καταλάβει ο κόσμος πως δεν είναι ένα σουξέ, ένα τέχνασμα, μια φόρμουλα ή οτιδήποτε τέτοιο. Οι Santana, ουσιαστικά, είναι ένας μπουφές και εγώ είμαι ο μαίτρ."Ως highlights του "All That I Am" αναφέρεται το "I Don't Wanna Lose Your Love", με τη συμμετοχή των Los Lonely Boys αλλά και το "Cry Baby Cry", ένα ντουέτο της Joss Stone με τον Sean Paul, που ο Santana περιγράφει ως "charanga με κάτι από Clash". Στο R'n'B "My Man", που συνέθεσε ο Rob Thomas (βλέπε "Smooth") τραγουδούν οι Big Boi (OutKast) και Mary J. Blige, ενώ στο album συμμετέχει, όπως και στο "Shaman" του 2002, η Michelle Branch, που ερμηνεύει το καλοκαιρινό pop song "I'm Feeling You"."Για μένα, αν θες να μείνεις νέος, μείνε ανοιχτός," όπως λέει ο Santana σχετικά με τις συνεργασίες του στο "All That I Am". "Ποτέ δεν θέλω να είμαι ο τύπος που πήγε εκεί κι έκανε αυτό. Αυτό είναι δηλητήριο."
posted by Panos @ 22:44  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .