radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2005
ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ..!
Τέσσερις από τους καλλιτέχνες της Sony BMG διέκοψαν τη συνεργασία τους με τη δισκογραφική εταιρεία και ψάχνουν για νέο "δισκογραφικό σπίτι".
Εκτός από τους Φίλους Για Πάντα και τον Χρήστο Πάζη, για τους οποίους έχει ήδη γραφτεί η είδηση των απαλλακτικών τους συμβολαίων, τόσο οι Domenica όσο και η Μελίνα Κανά δεν ανήκουν πλέον στην Sony BMG.
Οι Domenica έχουν κυκλοφορήσει, συνολικά, τρία albums, εκ των οποίων μόνο το τελευταίο, "Ιστορίες για μικρούς & μεγάλους", έχει κυκλοφορήσει από την Sony BMG (τα δύο πρώτα τους κυκλοφορήσαν από την Lyra και την Minos EMI αντίστοιχα). Μετά από επτά albums και μια καταξιωμένη πορεία, η Μελίνα Κανά προσχώρησε στο δυναμικό της Sony BMG το 2003 και κυκλοφόρησε από εκεί τα albums "Φέγγει Αλλιώτικα" (2003) και "Juke Box" (2004). Όσο για τον Χρήστο Πάζη και τους Φίλους Για Πάντα, και οι δύο έχουν κυκλοφορήσει όλα τους τα albums από την Sony BMG (έξι albums o πρώτος, δύο οι δεύτεροι), ενώ συγκεκριμένα ο Χρήστος Πάζης πρόσφατα υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο, με την Virus Music, και ετοιμάζει το νέο του album, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.
posted by Panos @ 22:23  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .