radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2005
Παραιτήθηκε από την Universal ο Κώστας Μπουρμάς!
Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο Κώστας Μπουρμάς από τη διεύθυνση της Universal! Λέγεται, ότι ο Μπουρμάς προέβη σ΄ αυτήν την κίνηση για να προλάβει πιθανολογούμενη απομάκρυνσή του από τη θέση του, στην οποία προσανατολίζονταν να προχωρήσουν άμεσα τα «αφεντικά» του εξωτερικού.

Οι σχετικές φήμες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό (σχετικά είχε γράψει το "Παρόν" πριν 2 εβδομάδες στη στήλη "Music & Media"), αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο αφού ο Μπουρμάς είναι εξαιρετικός γνώστης της δισκογραφίας και πολλές φορές έχει δείξει ότι μπορεί να ελιχθεί έξυπνα.
Τελικά όμως σήμερα, αιφνιδιαστικά, ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της εταιρίας ότι την εγκαταλείπει.

Ο Κώστας Μπουρμάς είναι πολλές δεκαετίες στη δισκογραφία. Από τη Sony Music πέρασε στη MINOS-EMI ως διευθύνων σύμβουλος όπου και παρέμεινε πολλά χρόνια. Ομως, η αναγκαστική του «συγκατοίκηση» με τον πρόεδρο της εταιρίας Μάκη Μάτσα, τον οδήγησε στη Universal, στη θέση του γενικού διευθυντή αλλά και διευθυντή Τουρκίας και Ανατολικής Ευρώπης. Μετά από τον πρώτο καιρό όμως, φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα όταν του «αφαιρέθηκαν» οι εκτός Ελλάδος αρμοδιότητες και εξουσίες και σιγά σιγά το πράγμα "οδηγήθηκε" στη σημερινή του παραίτηση.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του, η εταιρία πριν λίγο ανακοίνωσε ότι στη θέση του Μπουρμά αναλαμβάνει ο Θανάσης Καραγρηγόρης, μέχρι σήμερα στέλεχος της εταιρίας στη θέση του διευθυντή marketing.
posted by Panos @ 22:22  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .