radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2005
Live album για τους Maroon 5
H ιδιαίτερα αγαπητή και στη χώρα μας pop/rock μπάντα κυκλοφορεί το πρώτο της full-length live album στις 20 Σεπτεμβρίου, έναν χρόνο μετά την ακουστική τους δουλειάΈναν χρόνο μετά το EP "1.22.03 Acoustic" η μπάντα που με το ντεμπούτο breakthrough album της, "Songs About Jane", του 2002, κέρδισε το Grammy Award για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με το επερχόμενο live album της.
Όπως και στο "1.22.03 Acoustic", όπου οι Maroon 5 διασκεύασαν τα "If I Feel" των Beatles και "Highway To Hell" των AC/DC, και στο -άτιτλο μέχρι στιγμής- live album τους δίνουν την δίκη του εκδοχή για το "Hello" των Oasis, ενώ στο album περιλαμβάνεται και το ολοκαίνουργιο κομμάτι "Wasted Years".
Οι Maroon 5 ετοιμάζονται να μπουν ξανά στο studio για να ηχογραφήσουν το δεύτερο studio album τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2006.
Tracklisting
1. Shiver
2. Through With You
3. Tangled
4. Harder to Breathe
5. The Sun
6. Wasted Years
7. Secret
8. Not Coming Home
9. This Love
10. Must Get Ou
t11. Sunday Morning
12. Sweetest Goodbye
13. Hello
14. She Will Be Loved.
posted by Panos @ 16:00  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .