radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαΐου 28, 2005
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: ROCKWAVE FESTIVAL! ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..!
Συνέντευξη τύπου διοργάνωσε η Didi Music, την περασμένη Τρίτη στο Hard Rock Café, όπου και μας ενημέρωσε σχετικά με τις λεπτομέρειες του Rockwave Festival 2005!
Aνταποκριτης της σελίδας μας ήταν εκεί και σας μεταφέρουμε ορισμένες από τις τελευταίες λεπτομέρεις του φεστιβάλ. Το κείμενο υπογράφει ο Κώστας Γαζής και με αυτό το τρόπο ξεκινάει η συνεργασία μας μαζί του. Σε λίγο καιρό θα δημοσιεύσουμε και άλλα κείμενα του Κώστα.

Στα δικά μας όμως τώρα...
το Rockwave κλείνει 9 χρόνια από την πρώτη διοργάνωσή του και πλέον μπορούμε να το συγκαταλέξουμε στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης. Το Rockwave αυτή τη χρονιά χτυπάει σε 2 κύματα και αυτό γιατί δε θέλησε η εταιρία αλλά και τα συγκροτήματα να στερήσουν από το κοινό την εμφάνιση των συγκεκριμένων καλλιτεχνών, που λόγω συμμετοχής τους σε πολλά φεστιβάλ παγκοσμίως το πρόγραμμά τους ήταν περιορισμένο. Όλα τα συγκροτήματα έχουν εκδηλώσει τον ενθουσιασμό τους για το Rockwave Festival αλλά και τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Τα ονόματα λίγο πολύ τα ξέρουμε και έχουν δημοσιευτεί και απο το myradiourgies.tk, γι αυτό ας πάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες.
Το Terravibe έπειτα από την επιτυχημένη δοκιμή του προηγούμενου Rockwave, έχει διαμορφωθεί αρκετά ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους παρευρισκόμενους και είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει 25.000 άτομα.
Γύρω από το Terravibe έχουν δημιουργηθεί 4 ειδικοί χώροι για πάρκινγκ ενώ και πάλι η Τοπική Τροχαία θα συμβάλει στην ομαλή πρόσβαση των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών. Φυσικά, όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν και τα πούλμαν που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να φτάσουν στη Μαλακάσα, ενώ θα λειτουργήσει και πάλι το τρένο.
Επιπλέον, όλοι η Τοπικοί Φορείς θα συμβάλουν στην σωστή και ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. Όσον αφορά την ασφάλεια από πυρκαγιές, όπως εξήγησε και ο Νίκος Λώρης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, δεν υπάρχει φόβος πυρκαγιάς, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μονάχα σε ένα δάσος το οποίο είναι γεμάτο σκουπίδια και που δεν υπάρχει οργάνωση. Το Terravibe έχει όλες τις προϋποθέσεις για τη αποφυγή πυρκαγιάς και άλλων ζημιών, καθώς έχει φροντίσει και για την καθαριότητα του χώρου αλλά και για την ασφάλεια του.
Μια πολύ σημαντική πληροφορία είναι ότι το Terravibe θα έχει ειδικούς χώρους για να μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες άτομα με ειδικές ικανότητες. Για την ευκολότερη πρόσβασή τους στο χώρο, καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την εταιρία και να τους ενημερώσουν για την επίσκεψή τους στο φεστιβάλ, ενώ για την άμεση εξυπηρέτησή τους θα υπάρχουν και οι εθελοντές.
Tο Rockwave Festival καλεί και πάλι τον κόσμο να γίνει εθελοντής σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Πέρυσι, η συμμετοχή των εθελοντών ήταν μεγάλη αλλά και πολύ ουσιαστική, καθώς μέσα από την παρουσία και τη συμβολή τους σε αρκετούς τομείς, βοήθησαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Φεστιβάλ απ’όλες τις απόψεις. Πληροφορίες αλλά και φόρμες συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.rockwavefestival.gr -Η DIDI MUSIC μας παρουσίασε και το νέο site του Rockwave Festival στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα συγκροτήματα, για το χώρο, τα εισιτήρια, κτλ. Το site είναι αρκετά λειτουργικό, καλαίσθητο και κρύβει αρκετές εκπλήξεις.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Terravibe θα βρίσκονται περίπτερα με διάφορα προϊόντα προς πώληση, αλλά και άλλα που θα φιλοξενούν διάφορες δραστηριότητες, όπως bungee jumping, tattoo και άλλα πολλά, με τη διαφορά ότι πλέον θα είναι πολύ πιο λειτουργικά, όσον αφορά την πρόσβαση και την άνεση του κοινού.
Το camping θα λειτουργήσει και αυτή τη χρονιά και θα βρίσκεται 200μ. μακριά από το χώρο του Φεστιβάλ.

Όλα είναι λοιπον έτοιμα για το μεγάλο ελληνικο φεστιβάλ. Περισσότερα νέα θα έχουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες σχετικά με τους καλλιτέχνες και τα τελευταία νέα που τους αφορούν.
Κώστας Γαζής
posted by Panos @ 21:00  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .