radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 31, 2005
Eminem & 50 Cent: kαι στην Ευρώπη η "Anger Management 3" tour!
Σήμερα, Τρίτη, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας των δύο stars της hip-hop, μέσα από μια συνέντευξη Τύπου που θα μεταδοθεί ζωντανά σε Βερολίνο, Στοκχόλμη, Αμστερνταμ, Παρίσι, Λονδίνο και Δουβλίνο-ο Eminem και ο 50 Cent θα συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το τρίτο μέρος της "Anger Management" tour θα ξεκινήσει από την Indianapolis της Αμερικής, στις 7 Ιουλίου, και θα είναι η πρώτη περιοδεία του Eminem μετά την κυκλοφορία του "Encore" album του (πέντε φορές πλατινένιο στην Αμερική) αλλά και η πρώτη του κοινή περιοδεία με τον 50 Cent (το "The Massacre" έχει, μέχρι στιγμής, πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα). Τον τελευταίο θα αντικαταστήσει, στα δύο πρώτα shows, ο Ludacris, αφού θα βρίσκεται στα γυρίσματα της πρώτης του (αυτοβιογραφικής) ταινίας.
Στα 24 shows του αμερικάνικου σκέλους της περιοδείας "Anger Management 3" περιλαμβάνεται το Chicago, το Seattle, το San Diego, το Los Angeles, η Atlanta, η Washington, η Νέα Υόρκη και άλλες 10 πόλεις της Αμερικής, για να καταλήξει στο Detroit (πατρίδα του Eminem), στις 12 και τις 13 Αυγούστου.

Για τον ενάμιση, περίπου, μήνα που θα διαρκέσει η περιοδεία στην Αμερική, στο πλευρό του Eminem θα βρίσκεται ολόκληρη η οικογένεια της Shady Records. Έτσι, εκτός από την πρώτη live παρουσίαση του "Encore", όσοι παρευρεθούν στις συναυλίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν live τους D-12, Obbie Trice και Stat Quo (νεοαποκτηθέν group που αναφέρεται ως το next best thing της Shady). Πίσω από τα πικάπ, φυσικά, ο βραβευμένος mixtape king Green Lantern.

Όπως δήλωσε ο 50 Cent, "Όποτε βρίσκομαι με τον Em ? εε το ξέρεις απo την αρχή ότι πρόκειται για κάτι καυτό. Αυτή τη στιγμή δε βλέπω τίποτα που να μπορέσει να περιορίσει το μέγεθος της περιοδείας και γιa αυτό νομίζω πως θα είναι the tour of the summer".

Για όσους δεν θα καταφέρουν να βρεθούν σε κάποιο show, ο δορυφορικός σταθμός Sirius Satellite Radio's Shade 45 θα καλύπτει ολόκληρη την περιοδεία, με αποκλειστικά live performances και backstage interviews.

Εντωμεταξύ, όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, στα τέλη του Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το DVD με την "Anger Management" tour του 2002 (περίοδος "The Eminem Show") με live εμφανίσεις τόσο του Eminem, όσο και των D-12.

All the latest information here at the: www.myradiourgies.tk
posted by Panos @ 03:40  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .