radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαΐου 27, 2005
THE SCORPIONS…FOREVER…
Παθιασμένοι με τη δουλειά τους πάνω από 3 δεκαετίες, αναγνωρίζοντας το ιστορικό καθήκον τους και, ως κομμάτι πια της μουσικής ιστορίας του ροκ, ξέρουν τον τρόπο να ενώνουν ρομαντικές ψυχές και ατίθασες υπάρξεις.
Αυτό θα επιχειρήσουν φέτος, και για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 18 Ιουλίου κι ημέρα Δευτέρα, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια άλλη διάσταση του αθλητικού αυτού χώρου που από φέτος θα λειτουργήσει και ως συναυλιακός.
Από τα πιο αγαπημένα γκρουπ σε όλο τον κόσμο, οι αύθραυστοι Σκορπιοί θα υπενθυμίσουν σε όλους το πνεύμα, την ψυχή και την ιδέα του ροκ στα χρόνια των reality. Σε πείσμα της εποχής δηλώνουν «παντός καιρού» και ξανακτυπούν.
Μακριά από την εποχή των '80ς με τη μεγάλη εμπορική επιτυχία, οι Γερμανοί ρόκερς παίζουν ακόμη σαν έφηβοι. Έχοντας στις αποσκευές τους ότι συνέπραξαν εντυπωσιακά και στην επέτειο για την πτώση του τείχους με νέα ροκ κομμάτια - χωρίς να ξεχνούν και τα κλασσικά που τους καθιέρωσαν -, οι βετεράνοι των ζωντανών εμφανίσεων ξέρουν κάθε στιγμή πώς να ξεσηκώνουν το κοινό, πώς να το κάνουν να νοσταλγεί και πώς να χαμηλώνουν την ένταση. με μπαλάντες.
Με το ίδιο κέφι καλούν στις 18 Ιουλίου μπαμπάδες, παππούδες, παιδιά και ανίψια να γιορτάσουν όλοι μαζί τους «Αέρηδες των καιρών»
SCORPIONS, ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ: 210-7298930

posted by Panos @ 16:06  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .